دسته‌بندی نشده

روش تهیه رولت نان و پنير و سبزي

رولت نان وپنير وسبزي ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

رولت نان و پنير و سبزي

مواد لازم؛

نان لواش: به میزان لازم
پنیرخامه اي يا لبنه:يك بسته يا سيصدگرم
سبزی معطر جعفري،ريحان،تره:يك فنجان
گردو ريز شده يك پيمانه

طرز تهیه:

1- ابتدا نان لواش رابه سه قسمت مستطيل شكل مساوي ببريد
2- بعد پنیر را روی لايه اول نان می کشیم.

3-اگر پنیر کم نمک باشد، بعد از مالیدن پنیر به نان می توانیم با نمکدان کمی نمک به روی پنیر بپاشیم،

4-خوشمزه تر می شود.يامقداري پنيرليقوان به پنيرخامه اي اضافه كنيد.

5- بعد سبزی خرد شده را روی آن میریزیم .
6-لايه بعدي پنير بعد گردو

7-لايه بعدي پنير بعدسبزي
8- حالا نان را رول كنيد درون یک کیسه فریزر قرار دهيدو یکی دو ساعت در یخچال قرار دهيد.

9- سپس با یک چاقوی تیز به اندازه های دلخواه برش می زنیم. در ظرف سرو بدلخواه تزئین می کنیم.

منبع: دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا