دسته‌بندی نشده

روش تهیه دمپخت لپه (مجبوس یا یکوه)

روش تهیه دمپخت لپه (مجبوس یا یکوه)

روش تهیه دمپخت لپه (مجبوس یا یکوه)

موادلازم:

برنج ۲پیمانه

لپه نصف پیمانه

مرغ ۳تیکه

پیاز ۱عدد

رب گوجه ۲ق غ

سیب زمینی ۱عدد

روغن, نمک ,فلفل ,زردچوبه به مقدارلازم

هل ۲عدد

ادویه کاری ۱ق غ

طرزتهیه:

ابتدا لپه روبزارید برای ۱ساعت خیس بخوره,بعد دریک قابلمه روغن بریزیدو پیازنگینی خورد شده روسرخ کنید بعدتیکه های مرغ رو اضافه کنیدوسیب زمینی خورد شده هم بریزیدتا تفت بخوره بعدازسرخ شدن ادویه ها ونمک رااضافه کنید

بعد لپه ها روبریزید تاسرخ بشن چنددقیقه خوب تفتشون بدید بعد رب گوجه روبریزید وبا۱ونیم پیمونه آب بزارید بپزه ودرآخربرنج رواضافه کنید وقتی آب دمپخت کشیده شد دوعدد هل هم اضافه میکنیم ودمکنی گذاشته واجازه بدید برنج دم بکشه وبعد درظرف موردنظربکشید ونوش جان کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا