دستهبندی نشده
روش تهیه دسر خربزه مرحله به مرحله + خواص خربزه
دسر خربزه | درست کردن دسر خربزه
دسر خربزه را برای میهمانیهای خاص از جمله میهمانیهای افطاری میتوانید تهیه کنید. با دلگرم همراه شوید.
آشنایی با روش تهیه دسر خربزه
- خربزه از تیره کدوییان است. میوه خربزه در زمانی که کاملا رسیده باشد بسیار شیرین و آبدار است.خربزه دارای مقدار زیادی ویتامین A,C و سلولز است.
- به طورکلی خانواده خربزه شامل انواع گرمک و طالبی نیز می شود که البته این دو نوع کم آب تر از خربزه هستند.
- خربزه می تواند کک و مک را کاهش دهد یا کامل آن را از بین ببرد. برای رفع کک و مک مقداری از گوشت خربزه را له کنید و روی محل کک و مک ماساژ دهید.
- ویتامین C موجو در خربزه به شادابی و طراوت پوست کمک شایانی می کند و موجب روشن شدن پوست نیز می شود.
- مصرف خربزه در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی نقش به سزایی دارد.
- میزان پتاسیم موجود در خربزه برای بیماران مبتلا به بیماری قلبی – عروقی بسیار موثر است و مصرف این ماده غذایی نقش به سزایی در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی دارد.
مواد لازم جهت تهیه دسر خربزه
- خربزه متوسط : ۱ عدد
- شکر : ۱/۲ لیوان
- نشاسته : ۴ قاشق غذا خوری
- برگ نعنا : به مقدار لازم
مراحل پخت دسر خربزه
- ابتدا خربزه را پوست کنده خرد می کنیم داخل مخلوط کن می ریزیم.
- بعد از آن شکر و نعنا و نشاسته می ریزیم خوب مخلوط می کنیم.
- سپس داخل قابلمه ای ریخته با حرارت ملایم تا جایی که کمی سفت شود می پزیم.
- سپس اجازه می دهیم مقداری خنک شود .
- داخل یخچال می گذاریم تا خوب خنک شود.
- پس از سرد شدن میل کنید.
لذت آشپزی با دلگرم :
طرز تهیه ی یک دسر لبنانی به نام مهلبیه
آموزش تهیه ی چند دسر فوق العاده برای مهمانی و جشن تولد
طرز تهیه دسر کرم نسکافه شیک و خوشمزه
دسر گلابی : طرز تهیه دسر کاراملی گلابی با بستنی
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی