دسته‌بندی نشده

روش تهیه دسر خربزه مرحله به مرحله + خواص خربزه

دسر خربزه | درست کردن دسر خربزه

دسر خربزه را برای میهمانی‌های خاص از جمله میهمانی‌های افطاری می‌توانید تهیه کنید. با دلگرم همراه شوید.

روش تهیه دسر خربزه مرحله به مرحله + خواص خربزه

آشنایی با روش تهیه دسر خربزه

  • خربزه از تیره کدوییان است. میوه خربزه در زمانی که کاملا رسیده باشد بسیار شیرین و آبدار است.خربزه دارای مقدار زیادی ویتامین A,C و سلولز است.
  • به طورکلی خانواده خربزه شامل انواع گرمک و طالبی نیز می شود که البته این دو نوع کم آب تر از خربزه هستند.
  • خربزه می تواند کک و مک را کاهش دهد یا کامل آن را از بین ببرد. برای رفع کک و مک مقداری از گوشت خربزه را له کنید و روی محل کک و مک ماساژ دهید.
  • ویتامین C موجو در خربزه به شادابی و طراوت پوست کمک شایانی می کند و موجب روشن شدن پوست نیز می شود.
  • مصرف خربزه در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی نقش به سزایی دارد.
  • میزان پتاسیم موجود در خربزه برای بیماران مبتلا به بیماری قلبی – عروقی بسیار موثر است و مصرف این ماده غذایی نقش به سزایی در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی دارد.

مواد لازم جهت تهیه دسر خربزه

  • خربزه متوسط : ۱ عدد
  • شکر : ۱/۲ لیوان
  • نشاسته : ۴ قاشق غذا خوری
  • برگ نعنا : به مقدار لازم

مراحل پخت دسر خربزه

  1. ابتدا خربزه را پوست کنده خرد می کنیم داخل مخلوط کن می ریزیم.
  2. بعد از آن شکر و نعنا و نشاسته می ریزیم خوب مخلوط می کنیم.
  3. سپس داخل قابلمه ای ریخته با حرارت ملایم تا جایی که کمی سفت شود می پزیم.
  4. سپس اجازه می دهیم مقداری خنک شود .
  5. داخل یخچال می گذاریم تا خوب خنک شود.
  6. پس از سرد شدن میل کنید.

لذت آشپزی با دلگرم :

طرز تهیه ی یک دسر لبنانی به نام مهلبیه

آموزش تهیه ی چند دسر فوق العاده برای مهمانی و جشن تولد

طرز تهیه دسر کرم نسکافه شیک و خوشمزه

دسر گلابی : طرز تهیه دسر کاراملی گلابی با بستنی

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا