دسته‌بندی نشده

دسر خربزه | طرز تهیه ۷ مدل دسر خوشمزه با خربزه + عکس

دسر میوه ای خوشمزه | طرز تهیه دسر خربزه

دسر خربزه یک دسر متفاوت و خوشمزه است که اسم اصلی آن (palte ) است. برای تهیه این دسر بی نظیر با دلگرم همراه شوید.

طرز تهیه دسر خربزه سالم و مقوی در منزل

separator line

1 – طرز تهیه دسر خربزه با انگور

مواد لازم :

  • خربزه : ۱ عدد
  • خامه : ۴۰۰ گرم
  • خاک قند : ۶ قاشق سوپخوری
  • گردو : ۱ فنجان
  • سیب : ۱ فنجان
  • انگور : ۰.۵ فنجان
  • وانیل : ۰.۵ قاشق مربا خوری
  • آناناس کنسرو شیرین : ۱ فنجان

طرز تهیه:

  1. ابتدا انگوری را که دانه های ریز سفید و قرمز دارد دانه کرده، گردوی تازه را پوست گرفته، سیب را خرد کرده، کمپوت آناناس را خرد کرده و برای این دسر از خربزه درشت که در حدود ۳ تا ۴ کیلو وزن دارد و کاملاً شیرین و بدون لک است استفاده می‌کنیم.
  2. خامه را با قند و نصف قاشق چای خوری وانیل مخلوط می‌کنیم می‌ زنیم تا فرم بگیرد خربزه را می‌شوئیم و پوست می‌کنیم به حدی که سفتی پوست به کلی گرفته شود نصف خامه را کنار می‌گذاریم گردو و سیب و آناناس را با نصف خامه مخلوط می‌کنیم.
  3. خربزه را به شکل زنبیل درست می‌نمائیم یعنی مقداری از روی خربزه را به پهنای ۲ تا ۳ انگشت جدا می‌کنیم دو طرف آن را به قدری که نصف خربزه باقی بماند خالی می‌نمائیم تخم‌ های خربزه و لیزی داخل خربزه را بیرون می‌آوریم و داخل آن را با خامه و میوه که مخلوط شده پر می‌کنیم.
  4. قطعاتی که از دو طرف خربزه برداشته‌ ایم به شکل لوزی می‌ بریم و خربزه را در ظرف قشنگ متناسبی قرار می‌دهیم و قطعات لوزی خربزه را دور می‌ چنیم و خامه ساده را نصف می‌کنیم .
  5. نصف آن را با رنگ مخصوص شیرینی یا کمی ژله رنگی قرمز مخلوط می‌نمائیم خامه ساده و رنگی را در دو قیف می‌ریزیم و روی خربزه و دسته آن را تزیین می‌کنیم و مقداری خامه روی قطعات اطراف خربزه می‌ریزیم و با دانه‌های انگور دسته و اطراف خربزه را زینت می‌دهیم.

دسر خربزه | طرز تهیه ۷ مدل دسر خوشمزه با خربزه + عکس

separator line

2 – دستور تهیه دسر خربزه با گلاب

مواد لازم :

  • خربزه متوسط ۱ عدد
  • شکر ۱ لیوان
  • نشاسته ۴ قاشق غذا خوری
  • وانیل یا گلاب به مقدار لازم

طرز تهیه :

  • خربزه را پوست کنده و خرد می‌کنیم.
  • خربزه‌ ها را داخل مخلوط کن می‌ریزیم.
  • بعد از آن شکر و وانیل یا گلاب و نشاسته می‌ریزیم و همه را خوب مخلوط می‌کنیم.
  • مواد مخلوط شده را داخل قابلمه‌ای ریخته، با حرارت ملایم تا جایی که کمی سفت شود می‌پزیم.
  • بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر ریخته و داخل یخچال قرار داده تا سفت شود.
  • بعد از یخچال بیرون آورده و با ترافل های رنگی و شکلات چیپسی تزیین می کنیم.

دسر خربزه | طرز تهیه ۷ مدل دسر خوشمزه با خربزه + عکس

separator line

3 – طرز تهیه دسر خربزه با شربت انگبین

مواد لازم :

  • خربزه به مقدار لازم
  • آبلیمو ۲ قاشق چایخوری آبلیمو
  • عسل ۲ قاشق
  • شربت انگبین یک لیوان

طرز تهیه :

  1. در مخلوط کن خربزه را با یک قاشق چایخوری آب لیمو و یک قاشق عسل مخلوط کنید بعد ظرف مخصوص بستنی را از این مخلوط پر کنید و برای یک ساعت داخل فریزر بگذارید. بقیه مواد را در مخلوط کن با هم میکس کنید.
  2. یک لیوان شربت انگبین، یک قاشق چایخوری آب لیمو و یک عاشق عسل ترکیب دوم را بعد از این که روی مخلوط اولیه ریختید، یک ساعت داخل فریزر بگذارید.
  3. بعد از اینکه مخلوط مورد نظر یخ زد ترکیبی از شربت انگبین و خربزه را که قبلا در مخلوط کن میکس کرده اید روی آن بریزید.
  4. دوباره اجازه بدهید ترکیب شما یک ساعت در فریزر بماند. سپس از آخرین لایه (که همان ترکیب قبلی است) دوباره روی مخلوط اولیه بریزید.
  5. حالا کل مخلوط را برای چهار ساعت داخل فریزر بگذارید.

یک پیشنهاد دوستانه

در تهیه ی این بستنی از طالبی و هندوانه هم استفاده کنید.

دسر خربزه | طرز تهیه ۷ مدل دسر خوشمزه با خربزه + عکس

separator line

4 – طرز تهیه دسر خربزه با ژله

مواد لازم:

  • خربزه متوسط مشهدی ۱ عدد
  • ژله قرمز ۲ عدد
  • آب سرد ۲ لیوان سرخالی
  • آب ولرم ۲ لیوان سرخالی
  • خامه زده شده برای تزئین ۵۰ گرم
  • پودر شکر ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

  1. خربزه زرد رنگ را تمیز میشوئیم و پوست آن را یک راه در میان میگیریم (یعنی یک راه پوست می­گیریم و یک راه را نمیگیریم)
  2. بعد سر خربزه را کمی میبریم و تخمهای داخل آن را به آرامی بطوری که به بدنه خربزه صدمه نخورد خالی میکنیم و ۲ بسته ژله قرمز را با آب سرد و آب ولرم مخلوط کرده، در داخل خربزه میریزیم و در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد
  3. وقتی خودش را گرفت بصورت حلقه حلقه میبریم و روی ژله ها پودر قند و خامه فرم گرفته را ریخته و تزئین میکنیم.

دسر خربزه | طرز تهیه ۷ مدل دسر خوشمزه با خربزه + عکس

separator line

5 – طرز تهیه دسر خربزه با بستنی و بیسکوییت

برای تهیه دسر خربزه موارد موجود در جدول زیر را تهیه و سپس به سراغ آموزش درست کردن آن بروید.

مواد لازم :

  • خربزه شیرین 1 کیلوگرم
  • گلاب نصف استکان
  • وانیل یک قاشق چایخوری
  • پودر نشاسته 2 قاشق غذاخوری
  • بیسکویت ساده به مقدار لازم
  • آب لیموترش تازه به مقدار لازم

طرز تهیه :

  1. در مرحله اول می بایست پوست خربزه را به خوبی از گوشت آن جدا کنید.
  2. سپس اقدام به خرد کردن آن نمایید. حال با استفاده از یک مخلوط کن به صورت کاملاً خربزه را له کنید.
  3. دقت داشته باشید که اینکار را می توانید با قاشق هم انجام می دهیم ولی قطعاً با دستگاه مخلوط کن بهتر از آب در می آید.
  4. بعد از انجام دادن این کار به طور کامل، اقدام به اضافه کردن مواردی مانند: گلاب، وانیل و پودر نشاسته به خربزه کنید.
  5. حالا به خوبی همه مواد ها را با یکدیگر ترکیب نمایید. به سراغ گاز رفته و شعله آن را روی متوسط بگذارید و سپس مواد ترکیب شده را در ظرفی روی شعله قرار دهید.
  6. کمی که گذشت ( چند دقیقه کفایت می کند ) ظرف را از روی شعله بردارید و صبر کنید تا مقداری خنک شود.
  7. بعد از خنک شدن آب لیمو ترش که ترجیحاً تازه باشد را اضافه نمایید، چند عدد بیسکوئیت خرد شده هم به مواد بیفزائید.
  8. حالا کافی است که دسر آماده شده را کمی در یخچال نگهداری کنید تا کاملاً آماده سرو شود.

دسر خربزه | طرز تهیه ۷ مدل دسر خوشمزه با خربزه + عکس

separator line

6 – طرز تهیه دسر خربزه با طعم نعنا

مواد لازم :

  • خربزه متوسط : ۱ عدد
  • شکر : ۱/۲ لیوان
  • نشاسته : ۴ قاشق غذا خوری
  • برگ نعنا : به مقدار لازم

طرز تهیه :

  1. ابتدا خربزه را پوست کنده خرد می کنیم داخل مخلوط کن می ریزیم.
  2. بعد از آن شکر و نعنا و نشاسته می ریزیم خوب مخلوط می کنیم.
  3. سپس داخل قابلمه ای ریخته با حرارت ملایم تا جایی که کمی سفت شود می پزیم.
  4. سپس اجازه می دهیم مقداری خنک شود .
  5. داخل یخچال می گذاریم تا خوب خنک شود.
  6. پس از سرد شدن میل کنید.

دسر خربزه | طرز تهیه ۷ مدل دسر خوشمزه با خربزه + عکس

separator line

7 – روش تهیه دسر گرانیتا با خربزه

مواد لازم:

  • خربزه شیرین ۱ عدد
  • لیمو ترش تازه به همراه پالپ آن نصف لیوان
  • آب یک لیوان
  • نعنای تازه ۱۰ برگ
  • شکر یک لیوان سر خالی

طرز تهیه:

  1. ابتدا یک لیوان آب را در قابلمه ریخته بگذارید جوش بیاید. برگ های نعنا را در آن بجوشانید. سپس برگها را آبکش کنید.
  2. خربزه را پوست بگیرید و دانه های آن را جدا کنید.
  3. لیموها را آب بگیرید و سعی کنید تا جای ممکن از گوشت لیمو (پالپ) آن استفاده کنید. خربزه را به همراه برگهای نعنا، شکر و آب لیمو مخلوط کنید. بسته به شیرین یا کم شیرین بودن خربزه شکر آن را اضافه کنید. در نظر داشته باشید که معمولا دسر یخ زده طعم کم شیرین تری دارد.
  4. سپس مخلوط را در ظرف ریخته به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید. پس از یک ساعت آن را از فریزر خارج کرده کاملا هم زده و دوباره به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید.
  5. این کار را سه بار انجام دهید. این دسر یخی را به مدت ۲ هفته می توان در فریزر نگهداری کرد.

دسر خربزه | طرز تهیه ۷ مدل دسر خوشمزه با خربزه + عکس

separator line

بیشتر بخوانید :

مراحل تهیه دسر پان اسپانیای لیوانی جدید و شیک

آموزش تهیه چند دسر فوق العاده برای مهمانی و جشن تولد

طرز تهیه ی ساندا دسر آمریکایی خوشمزه و پر طرفدار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا