روش تهیه ته چین رنگارنگ زیبا و خوشمزه
تهیه ته چین رنگارنگ را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
تهیه ته چین رنگارنگ
مواد اولیه : برای 7 نفر
زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
کره 100گرم
روغن 1ونیم پیمانه (مایع)
ماست 3پیمانه
گوشت 1کیلوگرم
برنج 6پیمانه
تخم مرغ 4عدد
رنگ خوراکی به میزان لازم (سبز،قرمز)
زعفران به میزان لازم
پیاز 2عدد
خلال پسته به میزان لازم
خلال بادام به میزان لازم
طرز تهیه
در ظرفی مناسب گوشت را کمی با کره تفت میدهیم و سپس به همراه پیاز و زردچوبه میپزیم آن را ریش ریش کرده و کنار میگذاریم. برنج را در ظرفی مناسب به مرحله ابکشی رسانده و آبکش کرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم.
یک قسمت را با نیمی از ماست، تخممرغ و زعفران کاملا مخلوط میکنیم.قسمت دوم را سفید میگذاریم، قسمت سوم را اسانس خوراکی سبز، ماست و تخممرغ مخلوط میکنیم و قسمت چهارم را با رنگ قرمز مخلوط کرده و آنها را به صورت طبقهای روی هم به طور مساوی میریزیم و لای آن را مرغ یا گوشت قرار میدهیم و بعد از پخت آن را با ماست چکیده و خلالهای بادام و پسته تزیین میکنیم.
نکات:
1)اگر از رنگ غیر طبیعی خوشتان نمی آید میتوانید با آب چغندر ،اسفناج ،زردچوبه و زعفران رنگهای دلخواهتان را به دست آورید.
2)میتوانید به جای گوشت از مرغ هم استفاده کنید.
3)بهتر است خلال پسته و بادام را از شب قبل در آب و شکر و گلاب خیس کنید تا خوشمزه تر شوند
خواص بادام در این ته چین :
1) بادام ملين بوده و روغن بادام ضد يبوست است مخصوصا از روغن بادام مي توان رفع يبوست براي بچه ها استفاده كرد .
2)بادام سينه را نرم مي كند .
3)شير بادام براي رفع سرفه ، ناراحتي حنجره و تنگي نفغس مفيد بوده و خلط آور است .
4) بادام براي درمان زخم روده ها و مثانه و اسهال مفيد است .
5)بادام بو داده مقوي معده بوده و قابض است .
6)بادام تقويت كننده نيروي جنسي است و توليد اسپرم را زياد مي كند .
7)بادام را آسياب كرده و با عسل مخلوط كنيد براي درد كبد و سرفه مفيد است .
8)چغاله بادام لثه و ريشه دندان را تقويت مي كند .
9) چغاله بادام براي خشكي دهان مفيد است .
10)شكوفه بادام را دم كنيد و بعنوان مسهل براي اطفال استفاده كنيد .
گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم