دسته‌بندی نشده

دستور تهیه ته چین کباب تابه ای

ته چین کباب تابه ای ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

ته چین کباب تابه ای

ته چین کباب تابه ای

قالب رو چرب مي كني گوجه رو حلقه حلقه مي كني مي زاري كف قالب ، گوشت رو با پياز و نمك و فلفل و يك عدد تخم مرغ و كمي آرد مخلوط ميكنيم و خوب ورز ميديم بعد روي گوجه ها پهنش مي كنيم و خوب صافش ميكنيم

در آخر برنج آبكش شده رو مثل ته چين با تخم مرغ و ماست و زعفرون مخلوط مي كنيم و مي ريزيم روي گوشت بعد روش فويل مي كشيم و فويل رو با چنگال سوراخ سوراخ مي كنيم و يك ساعت و ربع تو فر ١٨٠ درجه.

برای سالاد
زير تمام مواد كاهو گذاشتم بعد مواد سالاد رو ريز خورد كردم قالب مربعي شكل گذاشتم مواد رو ريختم توش بعد قالب رو بيرون آوردم بقيه رو هم به همين ترتيب.

منبع: دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا