دسته‌بندی نشده

دمی باقلا

Image مواد لازم :

برنج 1000 گرم

باقلا 750 گرم

پياز 4 عدد

روغن 200 گرم

زردچوبه 3 قاشق مرباخوري

كشمش 250 گرم

طرز تهيه :

پياز را خرد کرده با روغن سرخ ميکنيم تا طلائي شود زردچوبه را در آن يک تفت ميدهيم 4 تا 5 ليوان آب در آن ميريزيم باقلا را تميز کرده ميشوئيم و داخل ظرف پياز ميريزيم و يک قاشق سوپخوري نمک بآن اضافه مينمائيم ميگذاريم باقلا نيمه پز شود برنج را مي شوئيم با 4 تا 5 ليوان آب مخلوط باقلا مينمائيم بهم ميزنيم و حرارت را ملايم ميکنيم تا برنج و باقلا بپزد و آب آن تبخير شود

در صورت مصرف کشمش آنرا ميشوئيم و وسط پلو را باز ميکنيم و لاي آن ميگذاريم و در حدود يکساعت بايد با حرارت ملايم يا در فر دم بکشد در صورت دم کردن در فر حرارت 350 درجه است ، موقع کشيدن کشمش را با کفگير بر ميداريم پلو را در ديس ميکشيم و بعد کشمش را روي ان ميريزيم و روغن داغ کرده روي آن ميدهيم – ممکن است چند عدد تخم مرغ نيمرو نيز روي پلو بچينيم . در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 تا 8 نفر کافيست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا