دسته‌بندی نشده

دلیل ایجاد عارضه کموسیس چشمی چیست ؟

علل بیماری کموسیس چشمی از کجا نشات می گیرد؟

به گزارش دلگرم به نقل از اقتصاد آنلاین ، درباره بیماری کموسیس چشمی ، یک متخصص چشم درباره علل بروز بیماری کموسیس چشمی توضیح داد. : کموسیس همراه یک علامت مثل ورم در ناحیه ملتهمه چشم ایجاد شده و همان نشت مایع میان مویرگ‌ها به داخل ناحیه ملتهمه است.

او گفت: علت این اتفاق می‌تواند آلرژیک یا ویروس‌ها و یا مالیدن چشم باشد یا هر علتی که ملتهمه را به صورت حاد و شدید تحریک کند. در صورت بروز این مشکل بلافاصله باید چشم پزشک بیمار را معاینه کرده و علت را تشخیص داده تا درمان آن را شروع کند.

یادگیری تاکید کرد: اگر این بیماری علت آلرژیک داشته باشد، بیمار باید از ضد التهاب‌ها و ضد حساسیت‌ها استفاده کند و اگر علت ویروسی داشته باشد باید از درمان‌های خاص استفاده کند.

انواع مختلف التهاب چشم

ورم ملتحمه: التهاب ملتحمه یا( کنژنکتیویت ) قرمزی چشم و التهاب غشاء چشم است که بدلایل عفونی یا غیر عفونی رخ می‌دهد اما اغلب به علت عفونت های باکتریایی و ویروسی، آلرژی یا عوامل تحریک کننده چشم رخ می دهد. این وضعیت همچنین به عنوان عارضه چشم صورتی نامیده می شود.

آماس نسج روی صلبیه چشم: گاهی اوقات بافت همبند بین پرده ملتحمه چشم و صلبیه می تواند ملتهب شود. علت دقیق این وضعیت شناخته شده نیست.

بلفاریت (آماس پلک چشم): بهداشت ضعیف، خشکی چشم مزمن و پوست های چرب باعث می شود که پلک شما ملتهب شود.

التهاب قرنیه: عفونت های باکتری یا قارچی می تواند باعث التهاب ناحیه قرنیه چشم شود. لنزهای تماسی کثیف اغلب علت این نوع شرایط هستند.

اسکلریت(تورم صلبیه): این نوع التهاب روی سفید چشم (یا صلبیه) تاثیر می گذارد.

یوئیت ( التهاب بافت یوه چشم): به عنوان یکی از تهدید کننده ترین التهاب چشم محسوب می شود، به بخش های مختلفی از چشم حمله ور می شود. علائم عبارتند از قرمزی چشم و تحریک، تاری، درد چشم و نقاط شناور جلوی چشم می باشد.

کموسیس چشمی چیست؟

علت و علائم عارضه کموسیس چشمی

واکنش های آلرژیک اغلب باعث التهاب چشم می شوند. به دلیل گرده، تغییرات فصلی، گرد و غبار، قارچ های انگلی و حیوانات خانگی التهاب چشم بروز می کند. همچنین بیماران مبتلا به رینیت آلرژیک از علائم مانند سوزش و تحریک مداوم رنج می برند.

همچنین عفونت های باکتریایی و ویروسی، مانند گل مژه(التهاب اطراف مژه ها ) تهدیدات رایجی برای چشم هستند. برخی بیماری ها می توانند باعث التهاب چشم شوند از جمله لوپوس، دیابت، آرتریت، تبخال و سایر بیماری های منتقله از راه جنسی. علل دیگر التهاب چشم عبارتند از:

1. استفاده از لنز نامناسب

2. جراحی چشم

3. تروما یا آسیب به چشم

4. لمس کردن چشم ها با دست های کثیف

5. کمبود ویتامین A

6. استفاده بیش از حد از قطره چشم

7. گرد و غبار، شن و سایر مواد خارجی که زیر پلک چشم بروز می کنند.

8. حساسیت به لوازم آرایشی چشم یا استفاده از لوازم آرایشی از تاریخ مصرف گذشته.

بهترین راه درمان التهاب چشم

5 درمان خانگی التهاب چشم (عارضه کموسیس چشمی)

ماهیت ظریف و حساس چشم، آنرا در فعالیت های روزمره و محیط زیست آسیب پذیر می سازد. با این حال، داروهای خانگی باعث کاهش تحریک و التهاب چشم می شود و می تواند موجب تسکین فوری مشکلات چشمی شود.

1. چای کیسه ای

پس از استفاده از چای کیسه ای آن را دور نیندازید، اجازه دهید خنک شود و سپس روی چشمان پف کرده خود قراردهید اجازه دهید به مدت 25 تا 30 دقیقه روی چشمان تان باقی بماند

2. آب نمک

از آب نمک جوشیده شده برای درمان التهاب چشم می توانید استفاده کنید برای این کار از توپ های پنبه ای استفاده کنید تا عفونت و علائم التهاب چشم را کاهش دهید.

3. آب گرم و سرد

انجام کمپرس گرم و سرد به طور متوالی می تواند به کاهش التهاب چشم کمک کند. برای درمان التهاب چشم از پد های پنبه ای آرایشی استفاده کنید. گرما در کاهش التهاب چشم موثر است، در حالی که کمپرس سرد خارش و سوزش چشم را کاهش می دهد.

4. خیار

خیار به عنوان یک درمان کلاسیک شناخته شده است، شما می توانید تکه های تازه خیار را روی چشم های بسته به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید. سبزیجات از جمله خیار دارای خاصیت قابض می باشند که انواع مختلفی از مشکلات چشمی را به ویژه پف چشم را درمان می کنند.

5. عدم استفاده از لنز

اگر از لنز استفاده مداوم می کنید و از التهاب مزمن چشم رنج می برید پیشنهاد می شود که لنز های خود را برای جلوگیری از عفونت و سایر عوارض کنار بگذارید.

منبع : eghtesadonline . khabarban

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا