دسته‌بندی نشده

دستور پخت ته دیگ سیب زمینی به صورت رنده شده

طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی رنده شده

از جمله ته‌دیگ‌های لذیذ و سنتی کشور ما ته‌دیگ سیب‌زمینی می‌باشد که به روش‌های مختلفی درست می‌شود. در این مطلب می‌خواهیم نحوه درست کردن نوع خاصی از ته‌دیگ معروف به ته‌دیگ سیب‌زمینی رنده شده را آموزش دهیم.

در این روش برای درست کردن ته‌دیگ، سیب‌زمینی‌ها به شکل ورقه‌ای و یا اسلایس شده در کف قابلمه قرار نمی‌گیرد بلکه سیب‌زمینی به وسیله یک رنده متوسط، رنده شده و در کف قابلمه پخش می‌گردد. در این صورت یک ته‌دیگ یکدست و لذیذ به شکل ورقه‌ای داریم. به منظور فراگیری نحوه درست کردن این ته‌دیگ با سایت ما همراه باشید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
سیب زمینی ۲ عدد درشت
۲ عدد درشت ۴ قاشق غذاخوری
۴ قاشق غذاخوری به مقدار کافی

دستور پخت ته دیگ سیب زمینی در منزل

مرحله اول
به منظور درست کردن یک ته‌دیگ سیب‌زمینی رشته‌ای لذیذ در ابتدای کار باید سیب‌زمینی‌ها را توسط یک رنده درشت رنده کرده و در داخل یک کاسه آب سرد بریزیم تا نشاسته داخل سیب‌زمینی کاملا خارج شود.

مرحله دوم
۱۰ دقیقه صبر کرده و سپس سیب‌زمینی رنده شده را آبکشی می‌نماییم و آن را بر روی یک دستمال می‌ریزیم تا رطوب سیب‌زمینی‌ها گرفته شود. سپس مقداری نمک و زعفران دم کرده را در داخل یک کاسه بزرگ ریخته و با هم مخلوط می‌کنیم.

دستور پخت ته دیگ سیب زمینی در منزل

مرحله سوم
اکنون سیب‌زمینی رنده شده را داخل کاسه می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم تا به طور کامل به زعفران آغشته شود. سپس در داخل یک قابلمه مناسب مقدار کمی روغن می‌ریزیم.

مرحله چهارم
سیب‌زمینی رنده شده را به شکل یکنواخت در داخل قابلمه ریخته و پهن می‌نماییم. به کمک پشت یک قاشق سیب‌زمینی را فشرده کرده تا بعد از پخنن، ضخامت ته‌دیگ به طور کامل در همه جای آن یک اندازه باشد.

حتماً بخوانید:

کالری، ارزش غذایی و خواص سیب زمینی

کالری، ارزش غذایی و خواص سیب زمینی

در این مطلب قصد داریم کالری و ارزش غذایی مدل های مختلف سیب زمینی را شرح داده و خواص شگفت انگیز سیب زمینی را ذکر نماییم. تا انتهای مطلب ما را همراهی…

مرحله پنجم
پس از فشرده کردن ته‌دیگ در کف قابلمه، برنج یا ماکارونی را که قبلا آبکش کردیم را بر روی آن ریخته و قابلمه را بر روی گاز می‌گذاریم تا غذا دم کشیده و ته‌دیگ طلایی گردد. دقت کنید که در ابتدا باید شعله گاز زیاد باشد.

مرحله ششم
صبر می‌کنیم تا بخار به خوبی در داخل قابلمه بپیچد. سپس شعله گاز را کم می‌کنیم و به مدت ۴۵ دقیقه منتظر می‌مانیم تا غذا دم بکشد. اگر به مقدار کافی روغن در کف قابلمه ریخته باشیم ته‌دیگ به شکل یک تکه درمی‌آید.

لذت بردن از این غذا را برای شما آرزومندیم…

منبع : رضیم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا