دسته‌بندی نشده

دستور تهیه پارفیت توت فرنگی دسر مجلسی و شیک

پارفیت توت‌فرنگی : یک دسر جذاب

در این مطلب طرز تهیه پارفیت توت فرنگی یک دسر عالی و خوشمزه را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد. با دلگرم همراه شوید.

آموزش تهیه پارفیت توت فرنگی خوشمزه و زیبا

مواد لازم جهت تهیه پارفیت توت فرنگی

  • پنیر ماسکارپونه یا خامه ای ۲۰۰ گرم
  • پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
  • موز ۲ عدد
  • خامه فرم گرفته ۱ لیوان
  • جو پرک ۱/۳ لیوان
  • توت فرنگی ۱۰ عدد
  • بیسکویت مقداری
  • عسل به مقدار دلخواه

پارفیت توت‌ فرنگی یک دسر زمستانی بی نظیر

طرز تهیه دسر پارفیت

  1. پنیر خامه ای، پودر قند و خامه را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا حجیم و یک‌ دست شود.
  2. موز و توت فرنگی را خرد کنید
  3. سپس داخل لیوان های سرو را با موز، توت فرنگی، جو پرک، بیسکویت خرد شده و کرم خامه ای پر کنید
  4. ظرف دسر را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.

نکته برای تهیه دسر توت فرنگی

به جای بیسکویت می توانید از کیک یا شیرینی خشک و به جای جو پرک می توانید از انواع مغزها مانند گردو ، پسته ، بادام و … استفاده کنید.

لذت آشپزی با دلگرم :

نوشته های مشابه

مراحل تهیه دسر پان اسپانیای لیوانی جدید و شیک

آشنایی با روش تهیه دسر بستنی با هلو خوش طعم و عالی

آموزش کامل طرز تهیه دسر پاناکوتای انار خوشمزه لذیذ

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا