دسته‌بندی نشده

دستور تهیه و خواص عالی کیک تمشک با کره لیمویی

کیک تمشک با کره لیمویی

دستور پخت کیک لیمویی تمشک با کرم کره لیمویی، یک دسر خوشمزه شیرین که این دستور غذا از کیک های سبک اروپایی الهام گرفته شده است، بافتی مرطوب و متراکم دارد و از شیرینی بالایی برخوردار نیست. توت ها فقط عنصر میوه ای مناسب را به آن اضافه می کنند.

مواد لازم برای تهیه کیک :

آرد همه منظوره: 1 و 3/4 پیمانه (219 گرم)
بیکینگ پودر: 1/2 قاشق چای خوری
نمک: 1/2 قاشق چای خوری
کره بدون نمک، نرم شده در دمای اتاق: 1 پیمانه (230 گرم)
شکر گرانول سفید: 1 پیمانه (200 گرم)
تخم مرغ درشت، به دمای اتاق رسیده: 4 عدد
خامه ترش پر چرب، به دمای اتاق رسیده: 1/2 پیمانه (120 گرم)
عصاره وانیل خالص: 1 قاشق چای خوری
عصاره بادام (اختیاری): 1/2 قاشق چای خوری
مربا یا کنسرو تمشک: 1/3 پیمانه (110 گرم)

 کیک تمشک با کره لیمویی

طرز تهیه کیک تمشک با کره لیمویی به روش قنادی

مواد لازم برای کره لیمویی:

کره بدون نمک، نرم شده: 1/2 پیمانه (113 گرم)
پودر قند: 1/4 پیمانه (50 گرم)
رنده پوست لیمو: 1 قاشق چای خوری
عصاره لیمو: 1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک:

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک قالب کیک 9 اینچی را چرب کنید و آرد پاشی کنید.
در یک کاسه بزرگ، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه جداگانه، کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و خامه ای شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن، خوب هم بزنید.
خامه ترش، عصاره وانیل و عصاره بادام را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
مخلوط آرد را به مخلوط کره اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. تمشک ها را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مخلوط شوند.
خمیر را در قالب کیک بریزید و به مدت 30-35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز کیک فرو می برید، تمیز بیرون بیاید، بپزید.
کیک را از فر خارج کنید و بگذارید 10 دقیقه در قالب خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج کنید و روی یک توری سیمی قرار دهید تا کاملاً خنک شود.

طرز تهیه کره لیمویی:

در یک کاسه کوچک، کره، پودر قند، پوست لیمو و عصاره لیمو را با همزن برقی بزنید تا صاف و خامه ای شود.
کره لیمویی را روی کیک خنک شده بریزید و با یک چاقوی تیز صاف کنید.

خواص کیک تمشک با کره لیمویی

خواص کیک تمشک با کره لیمویی

این کیک سرشار از ویتامین C است. ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
این کیک همچنین منبع خوبی از فیبر است. فیبر به هضم غذا کمک می کند و از ابتلا به بیماری های قلبی، دیابت و سرطان جلوگیری می کند.
کره لیمویی به این کیک طعم و عطر لیمو می دهد. لیمو سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان است.

حتماً بخوانید:

نکات لازم جهت تهیه کیک تمشک با کره لیمویی

برای تهیه کیک با تمشک های تازه، تمشک ها را بشویید و آبکش کنید. سپس تمشک ها را به مخلوط خمیر اضافه کنید.
می توانید به جای مربا یا کنسرو تمشک، از تمشک های یخ زده استفاده کنید. تمشک های یخ زده را قبل از اضافه کردن به مخلوط خمیر، بگذارید تا یخشان باز شود.
اگر می خواهید کیک شما شیرین تر باشد، می توانید مقدار پودر قند را در کره لیمویی افزایش دهید.
کیک تمشک با کره لیمویی را می توانید به مدت 3-4 روز در یخچال نگهداری کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا