دسته‌بندی نشده

دستور تهیه ساندویچ پیتزا با 2 روش ساده

ساندویچ پیتزا، خوشمزه و خانگی

ما در این مطلب قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه پیتزا با نان ساندویچی را آموزش دهیم این غذا به سرعت طبخ داده می شود و مزه خوبی دارد.

1. طرز تهیه ساندویچ پیتزا با نان تست

مواد لازم:

  • 4 عدد نان تست
  • 1 پیمانه سس گوجه فرنگی
  • 1/2 پیمانه پنیر پیتزا رنده شده
  • 1/2 فنجان گوشت چرخ کرده
  • 1/4 فنجان قارچ خرد شده
  • 1/4 فنجان فلفل دلمه ای خرد شده
  • 1/4 فنجان زیتون خرد شده

 ساندویچ پیتزا

طرز تهیه:

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
نان تست را به دو نیم تقسیم کنید.
یک طرف نان تست را با سس گوجه فرنگی بپوشانید.
روی سس گوجه فرنگی، پنیر پیتزا، گوشت چرخ کرده، قارچ، فلفل دلمه ای و زیتون را اضافه کنید.
طرف دیگر نان تست را روی مواد قرار دهید.
ساندویچ ها را به مدت 15-20 دقیقه در فر بپزید تا پنیر ذوب شود و طلایی شود.

2. طرز تهیه ساندویچ پیتزا با نان باگت

مواد لازم:

  • 2 عدد نان باگت
  • 1 پیمانه سس گوجه فرنگی
  • 1 فنجان پنیر پیتزا رنده شده
  • 1/2 فنجان گوشت چرخ کرده
  • 1/4 فنجان قارچ خرد شده
  • 1/4 فنجان فلفل دلمه ای خرد شده
  • 1/4 فنجان زیتون خرد شده

ساندویچ پیتزا با نان باگت

طرز تهیه:

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
نان باگت را از وسط برش بزنید.
یک طرف نان باگت را با سس گوجه فرنگی بپوشانید.
روی سس گوجه فرنگی، پنیر پیتزا، گوشت چرخ کرده، قارچ، فلفل دلمه ای و زیتون را اضافه کنید.
طرف دیگر نان باگت را روی مواد قرار دهید.
ساندویچ ها را به مدت 15-20 دقیقه در فر بپزید تا پنیر ذوب شود و طلایی شود.

حتماً بخوانید:

نکات تکمیلی:

می توانید از هر نوع نان دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
می توانید از هر نوع مواد دیگری که دوست دارید در ساندویچ پیتزا استفاده کنید.
برای طعم بهتر، می توانید از پودر سیر، پودر پیاز یا سایر ادویه جات به سس گوجه فرنگی اضافه کنید.

قبل از خوردن ساندویچ پیتزا، مطمئن شوید که پنیر کاملاً ذوب شده و تمام مواد داخلی به طور کامل پخته شده اند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا