دسته‌بندی نشده

دستورالعمل تهیه پای بروکلی یک غذای آلمانی

پای بروکلی

پای بروکلی یک غذای آلمانی ست که همان گونه که از اسمش پیداست، مواد اصلی در تهیه آن کلم بروکلی می باشد. با دلگرم باشید تا به شما بگوییم چقدر سریع و آسان می شود این غذای خوشمزه را آماده کرد.

مواد لازم برای تهیه پای بروکلی:

کلم بروکلی 600 گرم
پیاز یک عدد
سیر نصف حبه
کره 40 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
جوز هندی به میزان لازم
تخم مرغ 4عدد
خامه یک چهارم لیتر
بادام 40 گرم

روش تهیه پای بروکلی

  • پیاز را خرد و سیر را رنده می کنیم و به مدت 5 دقیقه در روغن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شوند.
  • کلم بروکلی را که از قبل خرد کرده ایم اضافه می کنیم، نمک و فلفل آن را هم می زنیم و می گذاریم 5 دقیقه با حرارت کم بپزد.
  • تخم مرغ ها را با خامه مخلوط می کنیم و نمک و جوز هندی را به آن می افزاییم و آن را به بقیه مواد اضافه میکنیم.
  • در آخر مخلوط را در ظرف مناسب می ریزم و در طبقه وسط فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم تا بپزد.
  • پای بروکلی ما آماده است.

این غذا بسیار سریع آماده می شود و برای زمانی که وقت کمی برای تهیه غذا دارید، می تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد.

اگر نظر یا پیشنهادی در مورد این غذا دارید می توانید /ان را در قسمت دیدگاه با ما درمیان بگذارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا