دستهبندی نشده
خورش یخنی | خورش محلی درگز
خورش یخنی ساده (غذای محلی درگز)
در این مطلب غذایی سنتی منصوب به شهر درگز را برای شما آماده کرده ایم . امیدوارم این خورش را تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید . با دلگرم همراه شوید .
آموزش مراحل پخت و آشپزی خورشت یخنی
مواد لازم برای پخت خورش یخنی
- لوبیا چیتی یا سفید (نیم پز) 1.5 لیوان
- گوشت قرمز یا مرغ 250 گرم
- پیاز متوسط 2 عدد
- سیب زمینی متوسط 1 عدد
- رب گوجه فرنگی به مقدار لازم
- گوجه فرنگی گیلاسی به مقدار لازم
- نمک و فلفل و زرد چوبه و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه خورش یخنی
- پیاز رو با روغن کمی تفت میدیم تا شیشه ای بشه.گوشت یا مرغ خرد شده رو به پیاز اضافه کرده با کمی زرد چوبه تفت میدیم و رب رو هم اضافه کرده و تفت میدیم.
- بعد لوبیا رو می ریزیم و حدود ۳ لیوان آب جوش می ریزیم تا گوشت و لوبیا خوب بپزه.
- در نهایت سیب زمینی خرد شده رو نیم ساعت قبل پخت کامل بریزید و گوجه گیلاسی هارو اضافه کنید نمک و فلفل رو اندازه کنیدتا خورشتمون جا بیفته.
- این غذا رو با نارنج و یا آبلیمو تازه و فلفل سیاه میل کنید خوشمزه تر و بهتره. نوش جان
سایر نکات جهت تهیه خورش یخنی
- مقدار گوشت اختیاریه میشه کمتر یا بیشتر ریخت.
- اگه لوبیا نیم پز باشه خورشتمون زودتر جا میفته و حاضر میشه.
لذت آشپزی با دلگرم :
طرز تهیه ی خورشت ساک غذای محلی مازندران
طرز تهیه ی آش دوغ محلی غذای سنتی و خوشمزه
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی