دسته‌بندی نشده

خورش یخنی | خورش محلی درگز

خورش یخنی ساده (غذای محلی درگز)

در این مطلب غذایی سنتی منصوب به شهر درگز را برای شما آماده کرده ایم . امیدوارم این خورش را تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید . با دلگرم همراه شوید .

آموزش مراحل پخت و آشپزی خورشت یخنی

مواد لازم برای پخت خورش یخنی

  • لوبیا چیتی یا سفید (نیم پز) 1.5 لیوان
  • گوشت قرمز یا مرغ 250 گرم
  • پیاز متوسط 2 عدد
  • سیب زمینی متوسط 1 عدد
  • رب گوجه ‌فرنگی به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی گیلاسی به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زرد چوبه و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه خورش یخنی

  1. پیاز رو با روغن کمی تفت میدیم تا شیشه ای بشه.گوشت یا مرغ خرد شده رو به پیاز اضافه کرده با کمی زرد چوبه تفت میدیم و رب رو هم اضافه کرده و تفت میدیم.
  2. بعد لوبیا رو می ریزیم و حدود ۳ لیوان آب جوش می ریزیم تا گوشت و لوبیا خوب بپزه.
  3. در نهایت سیب زمینی خرد شده رو نیم ساعت قبل پخت کامل بریزید و گوجه گیلاسی هارو اضافه کنید نمک و فلفل رو اندازه کنیدتا خورشتمون جا بیفته.
  4. این غذا رو با نارنج و یا آبلیمو تازه و فلفل سیاه میل کنید خوشمزه تر و بهتره. نوش جان

سایر نکات جهت تهیه خورش یخنی

  • مقدار گوشت اختیاریه میشه کمتر یا بیشتر ریخت.
  • اگه لوبیا نیم پز باشه خورشتمون زودتر جا میفته و حاضر میشه.

لذت آشپزی با دلگرم :

طرز تهیه ی خورشت ساک غذای محلی مازندران

طرز تهیه ی آش دوغ محلی غذای سنتی و خوشمزه

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا