دسته‌بندی نشده

خورش واویشکا | غذای محلی و خوشمزه گیلانی

طرز تهیه واویشکا غذای فوق العاده خوشمزه گیلانی ها

واویشکا از انواع غذاهای سنتی است که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و بهتر است که این خورش خوش طعم را در برنامه غذایی خود قرار دهید. با دلگرم همراه شوید .

خورش واویشکا | غذای محلی و خوشمزه گیلانی

مواد لازم جهت تهیه خورش واویشکا

  • سیر 2 عدد
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • گوشت چرخ کرده 500 گرم
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
  • گوجه فرنگی خرد شده 3 عدد
  • آب 1/2 لیوان
  • تخم مرغ 1 عدد
  • زردچوبه به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • گرد غوره به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه واویشکا

  1. ابتدا سیر را خرد کرده و کمی تفت دهید. بعد پیاز خرد شده را هم اضافه کرده و تفت دهید.
  2. گوشت چرخ کرده، زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و حسابی سرخ کنید.
  3. بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید به همراه نصف لیوان آب، فلفل و گرد غوره و کمی نمک بگذارید.
  4. در ماهیتابه با در بسته سه ربع ساعت بپزد تا آب آن کم شود.
  5. در این مرحل میتوانید ترشی و نمک غذا را تنظیم کنید.
  6. حسابی که آب خورش کم شد اگر دوست داشتید یک تخم مرغ روی غذا بشکنید.
  7. این غذا مثل خورش است و با برنج سفید خورده میشود.

لذت آشپزی با دلگرم :

خورش خلال | ۵ نکته طلایی برای تهیه خورش خلال

آموزش طرز تهیه ی خورش قارچ جدید و خوشمزه

خورش ونوشک | دستور اصلی خورش محلی کرمانشاه

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا