دسته‌بندی نشده

جوجه چینی

Imageمواد لازم :
آرد گندم :يک ليوان آرد
برنج :نصف ليوان
آرد ذرت: نصف ليوان
بيکينگ پودر: يک قاشق مرباخوري سرصاف
ماء الشعير بدون طعم :يک شيشه
سيب زميني آب پز: 2 عدد
پياز: 2 عدد
سينه مرغ :يک عدد کامل
نمک: به مقدار لازم

طرز تهيه :
آرد گندم، آرد برنج ، آرد ذرت ، بيکينگ پودر و نمک را با هم مخلوط مي کنيم. سپس کم کم ماء الشعير را به مخلوط اضافه مي کنيم تا جايي که غلظت خمير مانند غلظت حليم شود. سپس بگذاريد خمير تا 2 ساعت بماند.

سينه مرغ را به شکل فيله درمي آوريم. سپس فيله ها را در خميري که تهيه کرده ايم، کاملاً مي غلتانيم تا هر دو طرف آنها خميري شود. فيله ها را در روغن سرخ مي کنيم. فقط بايد مراقب باشيد که فيله ها نسوزند، چون زود سرخ مي شوند.

سيب زميني هاي آب پز و پياز را به شکل حلقه حلقه برش مي دهيم. سپس در خمير فوق مي غلتانيم و در روغن سرخ مي کنيم. البته بايستي توجه داشته باشيد که سيب زميني ها را جدا سرخ کنيد و پيازها را جدا، يعني با هم سرخ نکنيد.

استفاده از پياز و سيب زميني بستگي به ذائقه شما دارد و در صورت دلخواه مي توانيد از آنها استفاده کنيد. اين غذا، يک غذاي بسيار خوشمزه و لذيذ است که مي توانيد با سس گوجه فرنگي يا سس هزار جزيزه آن را ميل کنيد.

مزيت اين غذا اين است که علي رغم اينکه در روغن سرخ مي شود، روغن زيادي به خود جذب نمي کند. با اين همه اگر کسي بخواهد که فيله ي سرخ شده همان مقدار کم روغن را هم نداشته باشد، مي تواند فيله ها را بعد از سرخ شدن، روي يک پارچه سفيد تميز قرار دهد تا روغن داخل آنها کاملاً خارج شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا