جدول زمان و دمای پخت انواع غذا در سرخ کن بدون روغن
با استفاده ار سرخ کن بدون روغن به طور قطع سرعت آشپزی بیشتر خواهد شد. در دفترچه راهنمای آن می توان جدول زمان و دمای مناسب برای مواد غذایی مختلف را مشاهده کرد. هر چه سبد سرخ کن کوچک تر باشد، به زمان کمتری برای پخت نیاز است. بیشتر شدن حجم غذا نیز موجب می شود که زمان بیشتری برای پخت لازم باشد.
چند تا نکته بگم که خیلی بدردتون میخوره☺️✌🏻
برای سرخ کردن سیب زمینی نباید برش های سیب زمینی نازک باشه برای اینکه تمامی قسمتهای مختلف سیب زمین برشته شود بعد از ۷ دقیقه آن را بهم زده و پشت رو کنید.
برای سرخ کردن بال مرغ،بال مرغ را از فریزر خارج کرده و آن را یخ زدایی کنید. سپس آب موجود بر روی بال را گرفته و با کمک دستمال خوب خشک کنید. در مرحله بعدی به صورت یک لایه، بال های مرغ را درون سبد قرار داده و برای خوش رنگ شدن آن میتوانید بر روی آن روغن زیتون و زعفران اضافه کنید.
در هنگام تهیه همبرگر و بیکن که دارای چربی زیاد میباشند باید به این نکته توجه کنید که در هنگام استفاده از سرخ کن از آن دود خارج میشود. وجود دود هم برای دستگاه مناسب نبوده و هم بوی بدی به غذا میدهد. برای رفع این مشکل دو راه حل وجود دارد. اول اینکه درون کشو نان قرار دهید تا روغن چکیده شده به درون کشو به روی نان ریخته و آن را چرب کند.
راه حل دوم هم این است که درون کشو 2 قاشق آب بریزید. که از دود شدن روغن همبرگر جلوگیری کند
سبد ایرفرایر را کامل پرنکنید پس هرچه مواد فضای بازتری اطراف خود داشته باشند، بهتر سرخ میشوند.
برای سرخ کردن مواد غذایی ابتدا درون یک ظرف دیگه مواد غذایی رو با روغن آغشته کنین یا با فرچه دورتادور مواد غذایی رو چرب کنین🤌🏻