دسته‌بندی نشده

تفاوت آرد گندم با آرد شیرینی پزی در چیست؟!

فرق آرد قنادی با آرد کیک و شیرینی در چه چیزی است؟

تفاوت آرد‌ها هم در تفاوت میزان پروتئین موجود در آنها و گلوتنی است که تولید می‌شود. آردهای نانوایی گلوتن بیشتری دارند و همین امر باعث می‌شود، در کنار تردی، نان‌ها استحکام خودشان را حفظ کنند، ساختارشان در هم نشکند و خرد نشوند. آرد‌های قنادی اما سبک‌ترند، گلوتن کمتری دارند و کیک و شیرینی تهیه شده از آنها سبک و ترد است.
برای خیلی از مردم و عطارهای تازه کار فرق انواع آرد ها و موارد مصرفشون خیلی مشخص نیست.

آرد شیرینی پزی همون آرد گندم بدون سبوس هست.

آرد گندم : آرد نانوایی لواش سفید و سنگکی و بربری هست.
این آرد باتوجه به میزان سبوس موجود، رنگش تیره تر و روشنتر میشه.
مثلا آرد سنگک دارای هشت درصد سبوس هست.
آرد لواش هم سبوس بسیار کمی داره این آرد گزینه خوبی برای پختن حلوا هست چون نیاز نیست خیلی تفتش بدی و تیره اش کنی.

فرق آرد قنادی با آرد کیک و شیرینی

آرد شیرینی : آرد کیک پزی، آرد سفید، آرد صرفه، آرد سه صفر و آرد قنادی.
این آرد مخصوص پختن کیک و شیرینی هست.
همون آرد گندمه که سبوسش کاملا گرفته شده و کاملا سفید هست.

حتماً بخوانید:

سوال: آیا میشه با آرد سفید حلوا پخت؟

بله صد درصد.

پس چرا بعضی ها میرن از نانوایی آرد میخرن برای حلوا؟

جواب: چون سبوس داره؛ تیره تره و ارزونتر.

منبع : مینویسم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا