دسته‌بندی نشده

تا حالا موس پرتقال رو امتحان کردی ؟ حتما درستش کن !

طرز تهیه کیک موس پرتقالی مجلسی با طعم بسیار عالی

از جمله دسرهای خوش طعم که روش تهیه آسانی هم دارد، موس است که با استفاده از میوه های گوناگونی تهیه می شود و دارای انواع بسیاری همچون موس لیمویی، موس انار، موس پرتقالی و … می باشد.
موس پرتقالی علاوه بر داشتن طعمی دلچسب، عطری فوق العاده دارد که می توانید آن را به عنوان یک دسر پذیرایی از مهمانان خاص خود انتخاب کنید. در این مطلب شما را با طرز تهیه موس پرتقالی آشنا می کنیم.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
آب پرتقال: 1 پیمانه
ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری 1 پیمانه
خامه پر چرب: 1 پیمانه
پوست پرتقال رنده شده: 1 قاشق غذاخوری
وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

نکات لازم جهت تهیه موس پرتقال

طرز تهیه موس پرتقال

در یک کاسه کوچک، ژلاتین را با 2 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید و کنار بگذارید تا به مدت 5 دقیقه نرم شود.
در یک قابلمه کوچک، آب پرتقال را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.
ژلاتین نرم شده را به آب پرتقال اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین کاملاً حل شود.
پودر قند را در یک کاسه بزرگ با همزن برقی بزنید تا نرم و پفکی شود.
خامه پر چرب را به پودر قند اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا خامه فرم بگیرد.
پوست پرتقال رنده شده و وانیل را به خامه اضافه کنید و هم بزنید.

نوشته های مشابه

حتماً بخوانید:

مخلوط ژلاتین را به مخلوط خامه اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
موس پرتقال را در ظرف های مورد نظر بریزید و به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
موس پرتقال را با برش های پرتقال یا میوه های دیگر تزیین کنید و سرو کنید.

طرز تهیه موس پرتقال

نکات لازم جهت تهیه موس پرتقال

برای اینکه موس پرتقال شما سفت تر شود، می توانید از مقدار بیشتری ژلاتین استفاده کنید.
اگر می خواهید موس پرتقال شما طعم ترش تری داشته باشد، می توانید به آن مقداری آب لیمو اضافه کنید.
برای اینکه موس پرتقال شما خوشمزه تر شود، می توانید از مقداری پرتقال تازه در تهیه آن استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا