دسته‌بندی نشده

دستور تهیه ی موس لبو یک دسر خوشمزه و زیبا

موس لبو _ آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه موس لبو

موس لبو یکی از دسر های خوشمزه و ساده است که برای مهمانی های شما نیز مناسب می باشد در ادامه طرز تهیه این دسر را آورده ایم. با دلگرم همراه شوید.

روش درست کردن موس لبو

دستور تهیه ی موس لبو یک دسر خوشمزه و زیبا

مواد لازم برای تهیه ی موس لبو

  • شکر 750گرم
  • زرده تخم‌مرغ چهار عدد
  • شیر یک پیمانه
  • پودر ژلاتین یک قاشق سوپخوری
  • لبو رنده شده 300 گرم
  • آب‌ لبو و آب از هر کدام دو قاشق سوپخوری
  • سفیده تخم‌مرغ سه عدد
  • خامه 250گرم

طرز تهیه موس لبوی خوشمزه

  1. شیر را بجوشانید، لبو را در آن بریزید و همان‌گونه نگه دارید.
  2. زرده تخم‌مرغ و شکر را بزنید تا سفید شود. شیر داغ را روی زرده تخم‌مرغ بریزید و هم بزنید و روی حرارت ملایم به جوش آورید.
  3. پودر ژلاتین را با دو قاشق آب روی حرارت کتری قرار دهید.
  4. وقتی کمی خنک شد در شیر و زرده تخم‌مرغ خنک شده بریزید.
  5. سفیده تخم‌مرغ را بزنید تا پف کند. بعد آب لبو و شکر را به تدریج به آن بیفزایید و با همزن خوب بزنید سپس با قاشق به مایه شیر اضافه کنید.
  6. خامه را بزنید تا فرم بگیرد سپس با قاشق خامه را به آرامی با مایه بالا مخلوط کرده
  7. در قالب بریزید و دو ساعت در یخچال نگه دارید. بعد روی آن را تزئین کنید.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا