دسته‌بندی نشده

با خواص شگفت انگیز فالوده شیرازی آشنا شوید

با مجله اینترنتی دلگرم همراه باشید تا با خواص فالوده آشنا شوید

فالوده شیرازی یا پالوده نوعی دسر یخی و از فرآورده‌های سنتی شیراز می‌‌باشد که در قدیم‌الایام به شیوه سنتی تولید می‌‌شد، اما امروزه با دستگاه‌های ویژه و ماشین‌آلات، سریع و آسان‌‌تر تهیه می‌‌شود. بستنی و فالوده در‌ایران پرمصرف‌ترین نوع شیرینی به حساب می‌‌آیند، خصوصا فالوده كه از قدیم‌الایام در فصل تابستان طرفداران بی‌شماری دارد.

فالوده از رشته‌های نشاسته‌ای یخ زده تهیه شده كه نهایتا كمی‌شربت یا آبلیمو به همراه گلاب روی آن ریخته و میل می‌شود. در گذشته به خوراکی که از پختن پودر بادام و شکر تهیه می‌‌شد، فالوده می‌‌گفتند. نشاسته که از اجزای عمده تشکیل دهنده فالوده می‌باشد،

1- از مهم‌ترین منابع انرژی بدن انسان و در گروه كربوهیدرات‌ها به شمار می‌‌رود

2- از جمله مواد غذایی است كه در بدن تجزیه و به گلوكز (قند خون) تبدیل می‌‌گردد

3- قند خون انرژی لازم را برای مغز و مركز عصبی بدن انسان تامین می‌‌كند.

4- در رفع اسهال ناشی از حرارت و گرمازدگی مفید است

5- درمات ناراحتیهای ریه و حلق

مصرف مداوم فالوده در افراد مبتلا به معده سرد و تر و بیماری‌های کبدی مثل کبد چرب توصیه نمی‌شود.

همچنین فالوده در مواقع فعالیت‌های شدید فكری، مطالعات، یادگیری‌های تحصیلی و درسی و یا در هنگام كاهش حجم مایعات بدن در زمان گرمازدگی و مسمومیت‌‌های منتج به اسهال و یا در مواقع كاهش قندخون در زمان‌های روزه‌داری و گرسنگی طولانی مدت، تامین كننده انرژی و برطرف كننده خستگی می‌‌باشد.

تهیه و گردآوری مجله دلگرم

مرضیه ملایری

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا