دسته‌بندی نشده

این همون دسریه که هر چی بخورین از طعمش خسته نمیشین

کاستارد برنجی همچون ترافل خرما و رنگینک مجلسی از دسرهای مقوی می باشد که محبوبیت زیادی دارد. این دسر را می توان به راحتی و با مواد ساده در دسترس درست کرد و از طعم فوق العاده آن لذت برد.

مواد لازم کاستارد برنجی

  • شیر: 1 پیمانه
  • دارچین: 1 قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شکر: 1/3 پیمانه
  • وانیل: 1/8 قاشق چای خوری به صورت خالص
  • کشمش پلویی: 1/3 پیمانه
  • خامه صبحانه: نصف پیمانه

کاستارد برنجی

طرز تهیه کاستارد برنجی خوشمزه

برای درست کردن این دسر در ابتدا باید قابلمه ای تهیه کرده و داخل آن برنج و آب را برزید. پس از آن برنج را به صورت کته پخته کنید. منتظر بمانید تا آب برنج کاملا خشک شود. سپس با چنگال برنج را به صورت له کرده در آورید.
در این مرحله باید در ظرفی شکر، تخم مرغ و وانیل را با هم ترکیب کرده و به خوبی هم بزنید. باید مخلوط شما کرم رنگ شود. در ادامه خامه را به ظرف خود افزوده و با مواد ترکیب کنید. حال نوبت اضافه کردن شیر می باشد پس از افزودن آن مواد را با لیسک به خوبی هم زده تا بکدست و کاملا ترکیب شده باشند.

نوشته های مشابه

سپس کشمش را با برنج و نصف قاشق غذا خوری دارچین ترکیب نمایید. این ترکیب را به مواد آماده شده طی مرحله قبل بیفزایید. حالا قالب را آماده کرده و فر را روشن کنید تا گرم شود. مواد را درون قالب ریخته و داخل فر با دمای 180 درجه به مدت یک ساعت و نیم قرار داده تا آماده شود.
توجه داشته باشید که وقتی 1/3 از پخت کاستارد برنج گذشت مابقی دارچین را روی آن ریخته و مجددا داخل فر برگردانید تا بپزد.پس از اینکه زمان گفته شده برای پخت گذشت، دسر شما آماده است نوش جان بفرمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا