دسته‌بندی نشده

استامبولي پلو

Imageمواد لازم :

برنج 1000 گرم
گوجه فرنگي 3000 گرم
گوشت مغز ران گوساله 750 گرم
پياز داغ عسلي 4 قاشق سوپخوري
روغن 150 گرم
رب گوجه فرنگي 1 قاشق سوپخوري
فلفل قدري
نمك قدري

طرز تهيه :

برنج را تميز کرده با آب نيم گرم چندين بار ميشوئيم گوجه فرنگي را آب گرفته با دو سه ليوان آب مخلوط مي کنيم و روي برنج مي ريزيم بطوريکه تقريبا چهار انگشت از سطح برنج بالاتر بايستد در صورتيکه کمتر بود کمي آب اضافه ميکنيم يک قاشق سوپ خوري نمک داخل آب برنج ميريزيم سه چهار قاشق روغن اضافه ميکنيم ميگذاريم برنج در آب يکساعت بماند تا کمي خيس بخورد

گوشت را قيمه اي خرد ميکنيم با پياز سرخ کرده مخلوط مي نمائيم و روي آتش ملايم ميگذاريم تا آب گوشت کشيده شود و بعد دو سه ليوان آب در گوشت ميريزيم و ميگذاريم گوشت بپزد . رب گوجه فرنگي و کمي نمک را به گوشت اضافه ميکنيم ميگذاريم آب گوشت تبخير شود ( بايد قيمه را قبل از آماده کردن برنج تهيه کرد ) بعد ظرف را روي حرارت ملايم ميگذاريم تا جوش بيايد و آب آن تبخير شود

در صورتيکه مغز برنج کمي خام بود مقدار يکي دو ليوان آب گوجه فرنگي يا آب ساده بآن اضافه مي نمائيم و بعد از اينکه اين آب هم تبخير شد وسط برنج را باز ميکنيم و قيمه را لاي آن ميريزيم و روي قيمه را با برنج ميپوشانيم در ظرف را محکم ميکنيم روي اتش يا در فر بمدت يکساعت تا يکساعت نيم دم مي کنيم . اسلامبولي پلو را مي توانيم با گوشت چرخ کرده و رب گوجه فرنگي تهيه کنيم بديهي است که اسلامبولي پلو با آب گوجه فرنگي تازه و قيمه خيلي بهتر ميشود

ولي در صورت مصرف رب گوجه فرنگي بايد رب خوش رنگ و خوش طعم باشد و مقدار آن در حدود يک ليوان باشد بايد برنج را پيمانه کرد و براي هر پيمانه برنج دو پيمانه آب در نظر گرفت دو سه قاشق از رب را با قيمه مخلوط مي نمائيم و بقيه رب را در آب برنج حل کرده اسلامبولي پلو را مطابق دستور تهيه مي نمائيم و در صورت استفاده از گوشت چرخ کرده گوشت را با پياز سرخ کرده کمي سرخ ميکنيم و يک قاشق رب را با يک ليوان آب داخل آن ميريزيم و در حرارت ملايم ميگذاريم تا آب آن کشيده شود و بعد از آن استفاده ميکنيم .

در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 تا 8 نفر کافيست.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا