دسته‌بندی نشده

آموزش پخت ۳ مدل کیک تولد جدید و خوشمزه + عکس

کیک تولد | طرز تهیه سریع “کیک تولد”

کیک اسفنجی یکی از کیک های ساده و بسیار خوشمزه در سراسر جهان است که علاوه بر اینکه به عنوان عصرانه و صبحانه به همراه چای سرو می شود ، به عنوان پایه اکثر کیک های معمولی و کیک های تولد هم مورد استفاده قرار می گردد. با دلگرم همراه شوید .

طرز تهیه کامل کیک تولد (کیک اسفنجی)

1 – طرز تهیه کیک تولد ساده

مواد لازم

  • آرد سفید 2 لیوان
  • روغن 1 لیوان
  • شیر 1 لیوان
  • شکر 1 لیوان
  • تخم مرغ 3 عدد
  • بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه

  1. ابتدا آرد را با بکینگ پودر یک بار الک می کنیم .
  2. شکر و تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با چنگال خوب می زنیم تا خوب سفت و سفید شوند.
  3. روغن و شیر و آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و شکر و تخم مرغ را نیز اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
  4. قالب کیک را چرب کرده و کمی آرد به کف و اطراف ظرف می ریزیم و مایه کیک را در قالب می ریزیم .
  5. سپس فر را گرم کرده و به مدت نیم ساعت کیک را با درجه حرارت 170 داخل فر قرار می دهیم تا کاملا پخته شود. بعد از پخت کامل کیک و سرد شدن با خامه تزیین میکنیم.

نکات مهم در مورد کیک تولد ساده

  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه است.
  • زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

آموزش پخت ۳ مدل کیک تولد جدید و خوشمزه + عکس

2 – طرز تهیه کیک تولد عروسکی

مواد لازم

  • کره 200 گرم
  • شکر یک و نیم فنجان
  • تخم مرغ 4 عدد
  • وانیل 2 قاشق چای خوری
  • آرد دو و نیم فنجان
  • شیر 1 فنجان

مواد لازم برای تزئین کیک تولد

  • خامه 300 میلی لیتر
  • شکر 1 قاشق غذا خوری
  • وانیل نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه

  1. قالبی که برای پخت این کیک در نظر گرفته ایم به شکل گلدانی و به قطر دهانه 19 سانتیمتر و قطر قاعده 5 سانتیمتر و طول 14.5 سانتیمتر می باشد.
  2. دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم نمایید.
  3. سطح داخلی قالب را با مقدار زیادی کره کاملاً بپوشانید و داخل آن یک قاشق غذاخوری آرد بریزید.
  4. قالب را کاملاً تکان دهید تا همه سطح آن از آرد پوشیده شود. بعد آرد اضافی را بیرون بریزید.
  5. با یک همزن برقی حدود 2 دقیقه کره را بزنید تا رنگ آن روشن تر شود و به صورت کرم دربیاید. سپس شکر را به تدریج به آن اضافه نمایید.
  6. به این ترتیب که هر بار، یک سوم شکر را اضافه نموده و آن را با همزن برقی کاملاً به هم بزنید.
  7. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه نمودن هر کدام از آن ها، مواد را حدود یک دقیقه به هم بزنید.
  8. وانیل را بیفزایید و بعد از افزودن آن، مواد را همچنان به هم بزنید.
  9. آرد را الک نمایید و نیمی از آن را همراه با نیمی از شیر به ترکیب کره اضافه کنید. بعد از اینکه مواد را کاملاً به هم زدید، باقیمانده آرد و شیر را بیفزایید و دوباره مواد را کاملاً با هم مخلوط کنید. (دقت کنید برای تهیه یک کیک خوشمزه و یکدست، لازم است مواد را کاملاً بعد از هر مرحله، خیلی خوب به هم بزنید).
  10. خمیر کیک را داخل قالب بریزید. برای جلوگیری از بیرون ریختن خمیر، بهتر است قالب را داخل سینی فر قرار دهید. خمیر کیک را حدود 45 الی 50 دقیقه در فر بگذارید.
  11. زمان پخت وقتی کامل می شود که اگر یک چاقو را در کیک فرو ببرید و بیرون بکشید، محتویات کیک به آن نچسبد.
  12. قالب را از فر بیرون بیاورید و به مدت 15 دقیقه صبر کنید تا کیک داخل آن سرد شود. سپس به کمک یک چنگال، لبه های کیک را از قالب جدا نموده و آن را خارج کنید.
  13. صبر کنید کیک کاملاً سرد شود. بعد با استفاده از چاقوی دندانه دار، سطح کیک را مرتب و صاف کنید.
  14. حالا کیک را برگردانید. طوری که قاعده بزرگ تر پایین و قاعده کوچک تر، در بالا قرار بگیرد.
  15. در مرکز قاعده کوچک کیک، با قاشق سوراخی ایجاد کنید و پاهای عروسک را داخل آن بگذارید. طوری که بدنه و سر آن کاملاً راست، بالای کیک قرار بگیرد.
  16. برای تزئین دامن عروسک، خامه و شکر و وانیل را خیلی خوب به هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.
  17. قالب ستاره را روی دهانه کیسه مخصوص خامه، بگذارید. سه چهارم خامه را داخل کیسه بریزید. بهتر است ابتدا دهانه کیسه را روی یک کاسه نگه دارید و آن را فشار دهید تا اینکه خامه به صورت یک دست از آن بیرون بیاید. ستاره های خامه ای را روی دامن عروسک بچینید. میان هر ردیف از آن ها، یک ردیف جای خالی نگه دارید.
  18. مقداری رنگ خوراکی قرمز را به باقیمانده خامه اضافه نمایید و به هم بزنید تا صورتی رنگ شود. این بار ستاره های خامه ای صورتی را در فاصله خالی میان ستاره های سفید، بچینید.

نکات تکمیلی برای تهیه کیک تولد

توجه داشته باشید که زمان پخت به اندازه کیک بستگی دارد. اگر قالبی که برای کیک استفاده می کنید، کوچک تر از قالب ذکر شده است، زمان پخت کمتر و اگر قالب بزرگ تر باشد، زمان پخت نیز بیشتر است. در ضمن کیک هایی که در قالب های مخروطی شکل پخته می شوند، ممکن است سطح بالایی آن ها صاف و یکدست نباشد که در این صورت می توانید با چاقوی دندانه دار، آن را صاف و مرتب کنید.

می توانید برای راحتی بیشتر، روز قبل از سرو، کیک را آماده نمایید و در ظرف دربسته ای در یخچال نگه دارید. چند ساعت پیش از سرو، آن را با خامه تزئین نمایید و تا زمان پذیرایی، در یخچال بگذارید.

آموزش پخت ۳ مدل کیک تولد جدید و خوشمزه + عکس

3 – طرز تهیه کیک تولد شکلاتی

مواد لازم

  • آرد 2 لیوان
  • شکر 1 لیوان
  • پودر کاکائو 10 قاشق غذاخوری
  • کره 100 گرم
  • شیر ولرم 1/2 لیوان
  • تخم مرغ 4 عدد
  • شکلات تخته ای 100 گرم
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه

  1. شکلات تخته ای و کره را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا آب شود سپس شکر و پودر کاکائو را اضافه و مخلوط کنید .
  2. پس از مخلوط کردن مواد باید شیر ولرم را اضافه کنید ، کمی هم بزنید و از روی حرارت بخار آب بردارید و کناری قرار دهید تا مایه شکلاتی خنک شود.
  3. تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با همزن بزنید تا کف کند سپس مایه شکلاتی را به تخم مرغ های زده شده اضافه کنید و با همزن کمی بزنید و پس از اینکه مواد مخلوط شدند بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و مجدد بزنید تا مایه کیک یکدست شود.
  4. پس از اینکه مایه کیک یکدست شد آرد را روی مایه کیک الک کنید و به آرامی با قاشق مخلوط کنید ( کم کم آرد را الک کنید و دورانی و در یک جهت هم بزنید تا مایه کیک آماده شود )
  5. پس از اتمام کار مایه کیک را داخل کاسه ای بریزید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا استراحت کند.
  6. ته قالب کیک کاغذ روغنی بیندازید و دیواره های قالب را نیز چرب کنید سپس مایه کیک را در قالب بریزید و داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 45 تا 60 دقیقه قرار دهید ( دمای فرها متفاوت میباشد و باید پس از 45 دقیقه کیک را بررسی کنید، خلال چوبی یا چاقویی را وارد کیک کنید و اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک شکلاتی پخته است ).
  7. پس از پخت کیک را از فر خارج کنید و کمی صبر کنید تا کیک خنک شود سپس کیک را از قالب خارج کنید و به 2 یا 3 لایه برش بزنید .
  8. میان لایه های کیک را با خامه فرم گرفته یا سس شکلاتی یا خامه شکلاتی و … تزیین کنید ، برای روی کیک نیز میتوانید از شکلات تخته ای خرد شده و … استفاده کنید.

آموزش پخت ۳ مدل کیک تولد جدید و خوشمزه + عکس

بیشتر بخوانید :

۶ راز خوشمزه برای تازه نگه داشتن انواع کیک و شیرینی

کرمفیل کاراملی | دستور تهیه کیک با کرمفیل کاراملی

دستور پخت کیک طرح قلب با شکلات + تصویر

سوالات رایج همه ی ما در زمینه پختن کیک

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا