دسته‌بندی نشده

آموزش طرز تهیه مربای آلوئه ورا مرحله به مرحله

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه مربای آلوئه ورا

در این بخش از مجله دلگرم طرز تهیه مربای آلوئه ورا را در اختیارتان میگذاریم. همچنین برخی فواید آلوئه ورا را در این بخش مطالعه کنید.

طرز تهیه مربای خوشمزه و پر خاصیت آلوئه ورا در منزل

مواد لازم:

  • آلوئه ورا تازه پوست گرفته و خردشده یک کیلوگرم
  • شکر یک کیلوگرم
  • آب ۷۰۰ گرم
  • اسانس آلوئه ورا ۲ قطره
  • آبلیموی تازه یک قاشق غذاخوری

روش تهیه مربای خوشمزه آلوئه ورا

  1. آلوئه ورا را پوست بگیرید و ژل‌های وسط آن را بیرون بیاورید و به صورت حبه‌ای خرد کنید.
  2. آلوئه ورای خرد شده را به مدت ۲ ساعت داخل فریزر بگذارید.
  3. بعد از اینکه آلوئه ورا را از داخل فریزر بیرون آوردید آنها را درون ظرف ریخته و ۲۰۰ گرم از شکر را روی آنها بریزید. سپس اجازه دهید ترکیب شکر و آلوئه ورا به مدت ۲ تا ۳ ساعت در دمای محیط قرار بگیرد.
  4. ترکیب شکر و آلوئه ورا را روی حرارت بالا قرار‌دهید تا جوش بیاید. بعد از اینکه به جوش آمد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه و البته با در بسته اجازه دهید با حرارت سوزنی به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه دیگر بجوشد.
  5. ۸۰۰ گرم باقیمانده از شکر را در این مرحله داخل ظرف ریخته و ۷۰۰ گرم آب را هم اضافه کنید. با قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.
  6. سپس ترکیب آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا زمانی که به نقطه جوش برسد.
  7. هنگام جوشیدن کف شکر سطح آب می‌آید که باید آنها را با یک قاشق بردارید.
  8. حرارت گاز را ملایم کنید و اجازه دهید به مدت یک ساعت همین‌طور بجوشد.
  9. وقتی که ترکیب کمی غلیظ شد آلوئه ورا و شکری را که قبلا پخته‌‌اید روی شربت بریزید و بگذارید حدود ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد، آبلیمو را هم اضافه کنید.
  10. مربای شما آماده است فقط اجازه دهید که کاملا خنک شود و بعد اسانس آلوورا را به آن اضافه کنید

روش تهیه نوشیدنی آلوئه ورا

  1. برای تهیه نوشیدنی آلوئه ورا ، ابتدا با دقت پوست میکنیم نباید هیچ قستمی از پوست سبز برگ روی مغز اون باقی بمونه چون خاصیت مسهل بسیار شدید داره
  2. سپس مغز یا فیله آلوئه ورا رو داخل مخلوط کن میندازیم و یک عدد لیمو ترش درشت رو توی اون آب میگیریم و دو تا چهار لیوان آب بسته به زیاد بودن مقدار آلوئه ورا داخل مخلوط کن میریزیم
  3. چهار قاشق غذا خوری عسل طبیعی بهش اضافه کرده و مخلوط کن رو روشن میکنیم.
  4. نوشیدنی سفید رنگی درست میشه که بسیار خوشمزه و پر خاصیت هست .
  5. تنها این نکته رو باید در نظر بگیرین که اگه برگ رو همون موقع از گیاه جدا کردین باید برگ رو کمی مایل چند دقیقه ای قرار بدین تا شیره تلخ اون خارج بشه و یا بعد از پوست کندن برگ فیله رو داخل آب بذارین به مدت ۵ دقیقه تا تلخیش گرفته بشه .
  6. یا مستقیم استفاده کنید و مقدار عسل رو بیشر کنید تا تلخی اون آزار دهنده نباشه ولی اگه از عطاری می خرین نیاز به این کار نیست چون برگ ها کهنه هستن و شیره اونها خارج شده است.

آب آلوئه ورا معجونی همه فن حریف

  • حتماً تاکنون مطالب زیادی درباره بسیاری از خواص مفید و فراوان آلوئه ورا برای سلامت و شادابی پوست شنیده اید، اما آیا از خواص منحصر به فرد آب این میوه برای سلامت کل بدن مطلع هستید؟
  • آب آلوئه ورا یک نوشیدنی کاملاً بی خطر، همه فن حریف و معجونی جادویی حاوی ریز مغذی های مختلف، ویتامین ها، املاح معدنی، اسید آمینه و سایر عناصر و املاح مهم و حیاتی برای بدن است.
  • آب آلوئه ورا به دستگاه گوارش و هضم غذا کمک می کند. این نوشیدنی به طور طبیعی دستگاه گوارش را پاکسازی و به حرکات دودی روده کمک می کند و در رفع یبوست مؤثر است حتی در بهبود و کاهش اسهال هم نقش مفیدی دارد.
  • آب آلوئه ورا سطح انرژی بدن را افزایش می دهد. رژیم غذایی روزانه ما حاوی موادی است که موجب خستگی و فرسودگی می شوند درحالی که مصرف روزانه این آبمیوه حس سلامتی را افزایش می دهد، سطح انرژی بدن را افزایش داده و وزن بدن را درحد سلامتی نگه می دارد.
  • این آبمیوه در بازسازی سیستم ایمنی بدن نقش به سزایی دارد. آب آلوئه ورا برای افرادی که دچار اختلالات مزمن سیستم ایمنی هستند بسیار مفید است و گلبول های سفید خون را برای مبارزه با ویروس ها تحریک می کند. آب آلوئه ورا خاصیت سم زدایی دارد.
  • این نوشیدنی یک کمک مهم و طبیعی برای سم زدایی از بدن است.
  • همه ما از آنجایی که زندگی پر تنشی را در طول روز تجربه می کنیم و آلودگی محیط زندگی مان را فرا گرفته و از سوی دیگر به هله هوله خوری نیز عادت داریم نیازمند معجونی هستیم که هر از گاهی بدنمان را ضدعفونی و پاکسازی نماید.
  • آب آلوئه ورا یک کوکتل غنی از ویتامین ها و املاح معدنی است که به بدن قدرت می دهد تا با این استرس ها و فشارهای روزانه مقابله کند.
  • این نوشیدنی درعین حال تأثیر چشمگیری در کاهش التهاب ها در بدن دارد، انعطاف پذیری مفاصل را بهبود می بخشد و به تولید محدود سلول های بدن کمک می کند. عضلات مفصلی را تقویت می کند و در نتیجه درد و التهاب را در مفاصل ضعیف و پیر تسکین می دهد.

خواص عالی و بی نظیر مربای آلوئه ورا

صبر زرد از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است شیرابه آن به مصرف طبی می رسد. مربای آلوئه ورا نیز از این خواص دور نیست :

  • تقویت کننده بدن است
  • یبوست را برطرف می کند و روده ها را تمیز می کند
  • برای معالجه آسم مفید است
  • سوء هاضمه را برطرف می کند
  • در معالجه صرع مفید است
  • اثر ضد کرم دارد
  • خون را تصفیه می کند
  • برای برطرف کردن خارش ناشی از گزیدگی حشرات شیرابه آنرا روی پوست بمالید
  • اگزما را درمان می کند
  • برای معالجه اسهال خونی مفید است
  • برای رفع ریزش مو ، شیرابه آنرا به سر مالیده و موها را با آن ماساژ دهید
  • گرفتگی کبدی را برطرف می کند
  • برای التیام زخم ها شیرابه آنرا روی زخم بمالید
  • صبر زرد بهترین کرم مرطوب کننده است برگها را بشکنید و ژله آنرا به پوست بمالید
  • مبتلایان به بیماری قند می توانند با مصرف این گیاه قند خون خود را کنترل کنند
  • برای شستن چشم و زخم ها شیرابه صبر زرد را با آب مخلوط کرده و استفاده کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا