دسته‌بندی نشده

آموزش طبخ ۶ غذا ساده و خوشمزه با سوسیس + عکس

آموزش تهیه انواع غذا با سوسیس

غذای ساده با سوسیس تنوع بالایی دارد. از ترکیب سوسیس با انواع سبزیجات، گوشت، پنیر و ادویه ها می توان غذاهایی با طعم و ظاهر متفاوت درست کرد که به عنوان غذای اصلی، پیش غذا یا میان وعده مورد استفاده قرار می گیرند. با دلگرم همراه شوید.

طرز تهیه چندین نوع غذای ساده با سوسیس

separator line

1 – پیتزای سوسیس با نان فرانسوی

مواد لازم:

  • نان باگت فرانسوی 1 عدد 20 کالری
  • سس گوجه یا اسپاگتی 1/2 پیمانه 200 کالری
  • پنیر پیتزا خرد شده 1 پیمانه 800 کالری
  • سوسیس پپرونی خرد شده 300 گرم 1300 کالری

آماده سازی: 15 دقیقه
پخت: 5 دقیقه
سرجمع: 20 دقیقه

طرز تهیه :

  1. برای تهیه پیتزای سوسیس با نان فرانسوی، ابتدا فر را بر روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم نمایید.
  2. سوسیس را در یک تابه تفت دهید تا کمی قهوه ای شود و سپس آن را کنار بگذارید.
  3. باگت را از وسط برش دهید و در هر یک از نیمه ها سس گوجه یا سس اسپاگتی و سپس پنیر و سوسیس را اضافه کنید.
  4. به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود، آن را در داخل فر قرار دهید.
  5. سپس آن را از فر خارج نموده و به قطعات مورد نظر برش دهید.

آموزش طبخ ۶ غذا ساده و خوشمزه با سوسیس + عکس

separator line

2 – طرز تهیه رول سوسیس

زمان آماده سازی مواد :10 دقیقه
زمان پخت :20 دقیقه

مواد لازم :

  • خمیر یوفکا مثلثی یا مستطیلی یا خمیر پیراشکی
  • روغن : به میزان کافی
  • سوسیس : به تعداد لازم
  • کره ذوب شده : به میزان کافی

روش تهیه :

  1. خمیر یوفکای را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود .
  2. (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
  3. یک لایه از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر مرطوب و کمی نرم شود .
  4. سوسیس را لای خمیریوفکا گذاشته و به صورت رول می پیچیم .
  5. رول ها را به صورت حلقه برش زده و ( برای اینکه حلقه ها باز نشود با خلال دندان نگه میداریم ) سپس در روغن سرخ می کنیم .

آموزش طبخ ۶ غذا ساده و خوشمزه با سوسیس + عکس

separator line

3 – خوراک سوسیس و قارچ

مواد لازم :

  • سوسیس 300 گرم
  • قارچ 150 گرم
  • سیب‌زمینی ۳ عدد (متوسط)
  • نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
  • رب گوجه‌فرنگی ۲ ق غذاخوری
  • کره 50 گرم
  • جعفری خرد شده ۳ ق غذاخوری

طرز تهیه:

  1. قارچ را شسته، نگینی خرد کرده و به همراه کره و کمی روغن روی حرارت قرار دهید (برای سفید ماندن قارچ از مقداری آبلیمو استفاده کنید).
  2. بعد از تبخیر شدن آب قارچ، سوسیس‌ها را حلقه کرده و به آن اضافه کنید و کاملا تفت دهید.
  3. در این مرحله رب گوجه‌ فرنگی، نمک و فلفل را به مواد بالا بیفزایید و جعفری را که ساطوری خرد کرده اید به مواد فوق اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه تفت داده و از روی حرارت بردارید.
  4. در این فاصله سیب‌زمینی‌ ها را نگینی خرد کرده و به آن نمک اضافه و در روغن کاملا سرخ کنید.
  5. سپس سوسیس و قارچ سرخ شده را در ظرف مناسب ریخته و سیب‌زمینی سرخ‌شده را روی آن قرار دهید و اطراف آن را با جعفری تزیین کنید.
  6. در صورت تمایل میتونید پیاز داغ هم اضافه کنید که مسلما لذیذ تر خواهد شد.

آموزش طبخ ۶ غذا ساده و خوشمزه با سوسیس + عکس

separator line

4 – پیراشکی سوسیس

پیراشکی سوسیس از غذاهای انگشتی و نوعی غذای ساده با سوسیس است که می توانید آن را در فر، مایکروفر یا حتی در قابلمه و بر روی شعله ملایم اجاق گاز بپزید.

مواد لازم :

  • آرد 2 لیوان
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • روغن 1.5 قاشق غذاخوری
  • آب ولرم 1/4 لیوان
  • شیر ولرم 1/4 لیوان
  • سوسیس 200 گرم
  • روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

دستور تهیه :

  1. آرد، نمک، آب و شیر را در کاسه ای ریخته و مخلوط کنید تا خمیر شوند.
  2. روی ظرف حاوی خمیر سلفون کشیده و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا عمل آید.
  3. پس از ور آمدن خمیر روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. سپس شروع به ورز دادن خمیر کنید تا چسبندگی آن کم شود.
  4. خمیر را با وردنه پهن کنید تا نازک شود، سپس برش بزنید.
  5. سوسیس را به قطعات ۳-۲ سانتی متری برش بزنید و در روغن سرخ کرده یا آبپز کنید.
  6. سوسیس را روی خمیر قرار داده و خمیر را رول کنید.
  7. با برس مقداری زرده تخم مرغ روی رول ها بمالید و رول ها را در سینی فر بچینید.
  8. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و پیراشکی ها را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزند.

آموزش طبخ ۶ غذا ساده و خوشمزه با سوسیس + عکس

separator line

5 – خوراک سوسیس بلغاری

خوراک سوسیس بلغاری نوعی غذای ساده با سوسیس بوده که مانند دونات در روغن می شود و به عنوان عصرانه، شام یا نوعی غذا برای بیرون بردن مناسب است.

مواد لازم :

  • تخم مرغ 1 عدد
  • نمک 2 قاشق مرباخوری
  • روغن 3 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 قاشق مرباخوری
  • خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
  • آب ولرم 1 پیمانه
  • سوسیس بلغاری 3 عدد
  • زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
  • آرد 3 پیمانه
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • آویشن به میزان لازم

دستور تهیه :

  1. مایه خمیر را در فنجان کوچکی ریخته، آب ولرم و شکر را به آن اضافه کنید، درب فنجان را بپوشانید.
  2. ۵ الی ۱۰ دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر پف کند، سپس آرد، تخم مرغ ، نمک، فلفل، آویشن و روغن را به آن اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر یکنواختی حاصل شود.
  3. روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۴۵ دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.
  4. فلفل دلمه ای و سوسیس را ساطوری کنید و پس از ۴۵ دقیقه به خمیر اضافه کنید و ورز دهید تا یکدست شوند.
  5. مقداری آرد روی سطح کار بپاشید، سپس خمیر را روی آن باز کنید و قالب بزنید.
  6. خمیر قالب زده را روی کاغذ روغنی قرار داده و اجازه دهید ۱۵ دقیقه دیگر استراحت کند.
  7. روغن فراوان (به اندازه ای که خمیرها در آن شناور شوند) در تابه ریخته و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس خمیرها را در آن سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآیند.

آموزش طبخ ۶ غذا ساده و خوشمزه با سوسیس + عکس

separator line

6 – طرز تهیه رولت نان با سوسیس

مواد لازم:

  • آرد (الک شده): 3 پیمانه
  • ماست: یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • سوسیس: 10 عدد
  • پودر سوخاری: 2 پیمانه
  • پنیر چدار: 15 ورقه
  • نمک: یک دوم ق.چ

طرز تهیه:

  1. ماست، تخم مرغ، 5 قاشق سوپخوری روغن مایع و نمک را داخل کاسه ای ریخته و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید. آرد (مقدار آرد تقریبی بوده، بنابراین باید به میزانی استفاده شود که خمیر آماده و حالت چسبندگی نداشته باشد) را به تدریج به مواد افزوده و با دست ورز دهید تا به شکل خمیر درآید.
  2. خمیر آماده شده را حدود 3 دقیقه ورز دهید. بعد آن را داخل کاسه ای که از قبل با 1 قاشق سوپخوری روغن مایع چرب شده، قرار دهید. سپس روی آن را با دستمالی بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید تا استراحت کند.
  3. با استفاده از وردنه ای خمیر را روی سطح صافی به ضخامت 4 میلی متر باز کرده و به شکل مستطیل و بزرگ تر از ابعاد سوسیس (در صورت تمایل می توانید سوسیس را از وسط نصف کنید) برش بزنید.
  4. داخل هر برش از خمیر به ترتیب یک ورقه پنیر گودا و سوسیس بگذارید. سپس خمیر اطراف سوسیس را روی آن برگردانده تا سوسیس داخل خمیر قرار بگیرد و چیزی از آن دیده نشود (همه مواد را به این صورت آماده کنید).
  5. خمیر حاوی مواد را داخل پودر سوخاری درشت بغلتانید. بعد آن را داخل سینی فر که از قبل با مقداری روغن مایع چرب و کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله بچینید.
  6. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا خمیر کاملا پخته شود.
  7. رولت نان را همراه با سس گوجه فرنگی و خردل سرو کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

آموزش طبخ ۶ غذا ساده و خوشمزه با سوسیس + عکس

separator line

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه ی یک سوسیس تخم مرغ آسان و خوشمزه

طرز تهیه ۸ نوع غذای انگشتی (فینگر فود) ساده و خوشمزه

۳مدل پیش غذا با نان تست راحت و خوشمزه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا