دسته‌بندی نشده

آموزش ساده و مرحله به مرحله تهیه بستنی گردویی

طرز تهیه بستنی گردویی

بستنی گردویی، یکی از خوشمزه ترین و عالی ترین دسرهای فصل بهار و تابستان می باشد.

مواد مورد نیاز برای تهیه این دسر عالی در دسترس می باشد و خیلی راحت و سریع می توانید آن را در منزل تهیه کنید.

همچنین این دسر نیازی به ابزار خاص و انجام روش مشکلی نداشته و می ‌توانید آن را تهیه و میل کنید.

پیشنهاد می کنیم که حتما بستنی گردویی را نیز برای مهمانی ها و دورهمی های خود در این روزهای گرم سال در نظر داشته باشید.

مطمئناً این دسر بستنی خوشمزه و لذیذ، لذت مهمانی های خانوادگی شما را دوچندان خواهد کرد.

جدا از طعم عالی و خوشمزه این دسر بستنی خواص و فواید آن نیز بسیار می باشد. هر یک از مواد اولیه این دسر بستنی حاوی مواد معدنی سالم و مغذی می باشند که ده ها فایده و خواص را برای سلامتی افراد به دنبال خواهند داشت.

به عنوان مثال گردو یک منبع عالی از انواع ویتامین ها و مواد معدنی است که موجب تقویت سلامت قلب، بهبود عملکرد مغز، سلامت استخوان ها، تقویت رشد مو، مراقبت از سلامت پوست و… می شود.

طرز تهیه بستنی گردویی

چگونه در خانه بستنی گردویی درست کنیم ؟

مواد لازم برای تهیه بستنی گردویی

  1. شکلات خرد شده: ۱۰۰ گرم
  2. گردو: ۲۰ گرم
  3. خامه: ۲۰۰ میلی لیتر
  4. شیر: ۱۰۰ میلی لیتر
  5. بیسکویت: ۲۰ گرم

در این دستور بستنی بستنی گردویی گاهی نیز از کشمش استفاده میشود .

مراحل پخت تهیه بستنی گردویی

  1. شیر را در یک ظرف ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود.
  2. شکلات ها را خرد کنید و به ظرف شیر اضافه کنید.
  3. وقتی شیر و شکلات کاملاً با هم ترکیب شدند، حرارت را خاموش کنید.
  4. خامه را در یک ظرف جداگانه ریخته و با همزن آن را کمی مخلوط کنید.
  5. سپس مخلوط سرد شده شیر را مرحله مرحله به خامه اضافه و هم بزنید.
  6. حالا مخلوط آماده شده را در قالب بستنی بریزید و در فریزر به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید.
  7. بعد از گذشت مدت زمان ذکر شده، بستنی را از فریزر خارج کنید و بیسکویت و گردوی خرد شده را بر روی بستنی بریزید.
  8. مجدداً بستنی را به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید.

طرز تهیه بستنی گردویی

طرز تهیه بستنی گردویی خوشمزه

روشی ساده برای تهیه بستنی گردویی

ابتدا شیر را داخل یک قابلمه یا شیرجوش ریخته و روی شعله بگذارید تا کمی گرم شود.

در این فاصله شکلات ها را خرد کرده و به شیر اضافه کنید.

اجازه دهید شکلات ها آب شده و با شیر ترکیب شوند ، سپس زیر شعله را خاموش کرده و اجازه دهید محلول شیر و شکلات خنک شود.

حالا نوبت هم زدن خامه است ، برای این کار خامه را در کاسه ای ریخته و با هم زن برقی تا جایی هم بزنید که خامه فرم بگیرد.

حالا محلول شکلات و شیر را به تدریج به خامه افزوده و هم بزنید.

قالب بستنی را آماده کرده و مایه را داخل آن ریخته و به مدت 15 الی 20 دقیقه در فریزر بگذارید.

بعد از اینکه بستنی خودش را گرفت آن را از فریزر خارج کرده بیستکوییت و گردوی خرد شده را به آن اضافه کرده و در آخر کشمش را روی بستنی بریزید و دوباره داخل فریزر قرار دهید.

بعد از 15 الی 25 دقیقه به بستنی سر بزنید اگر کاملا گرفته بود آن را از فریزر بیرون آورده و به عنوان دسر و یا میان وعده سرو نمایید

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه بستنی سنتی با ثعلب و تاثیر فوق العاده این گیاه

طرز تهیه ۷ بستنی میوه ای خانگی با طعم های فوق العاده

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا