دستهبندی نشده
آموزش تهیه ۱۰ نوع ساندویچ و برگر خوشمزه خانگی + عکس
طرز تهیه انواع ساندویچ و برگر
گاهی هیچ چیز مثل یک ساندویچ یا برگر داغ و آبدار نمی چسبد! راه های زیادی برای درست کردن ساندویچ یا برگر وجود دارد. با دلگرم همراه شوید.
روش تهیه انواع ساندویچ و طرز تهیه ساندویچ های مختلف
1 – طرز تهیه ساندویچ مرغ
مواد لازم:
- مرغ پخته
- خیار شور
- گوجه فرنگی
- جعفری
- نان ساندویچ
طرز تهیه :
- مرغ را ساده پخته البته رب زدن آن بسته به ذائقه خودتان دارد .
- بعد مرغ پخته شده را با جعفری و گوجه فرنگی و خیارشور در نان بگذارید و ساندویچ آماده می شود .
به همین راحتی یک غذا ساده مناسب گردش و یا یک میان وعده برای کودکان و دانش آموزان در مدرسه تهیه کرده اید و به مراتب سالم تر از خوراکی هایی مانند چیپس و پفک می باشد .
2 – ساندویچ ژامبون با پنیر
مواد لازم :
- نان تست 8 عدد
- ژامبون مرغ یا گوشت 4 ورق
- پنیر تست ورقه ای 4 عدد
- کره 20 گرم
- فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه :
- کره را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا کمی نرم شود سپس به نانهای تست کمی کره بمالید.
- روی 4 عدد از نانها از سمت کره مالیده شده اول ژامبون و بعد پنیر قرار دهید.
- روی پنیر کمی فلفل بپاشید و لایه دیگر نان را که کره مالیده اید روی پنیر قرار دهید و ساندویچ ها را در ساندویچ ساز بگذارید تا برشته شود.
- هر ساندویچ را با کارد به دو قسمت مثلثی تقسیم کنید و فورا” سرو کنید.
3 – روش تهیه همبرگر زغالی
مواد لازم :
- گوشت چرخ کرده 1 کیلو
- پیاز رنده شده 1 عدد
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- خردل 1 قاشق مرباخوری
- فلفل سبز نرم شده 1 عدد
- کاهو به مقدار لازم
- سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
- سس مایونز به مقدار لازم
طرز تهیه:
- گوشت را با پیاز، نمک، فلفل، خردل و فلفل سبز له شده مخلوط می کنیم. از مواد مخلوط شده کمی بر می داریم و به شکل همبرگر گرد می کنیم.
- سپس به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم.
- سپس همبرگرها را بر روی توری گریل باربیکیو های کاپکو قرار می دهیم تا طلایی رنگ شود.
- همبرگرهای کباب شده را لای نان ساندویچی گرد می گذاریم و روی آن را با سس مایونز ، کاهو و سس گوجه فرنگی می پوشانیم.
4 – ساندویچ گوشت
مواد لازم :
- گوشت قیمه ای :300 گرم
- روغن زیتون:سه قاشق مرباخوری
- پیاز کوچک:یک عدد
- فلفل دلمه قرمز:یک عدد
- هویج:یک عدد
- رب گوجه:دو قاشق مرباخوری
- نان ساندویچی:چهار عدد
- خیار شور: به مقدار لازم
طرز تهیه :
- ابتدا قابلمه مناسبی روی گاز قرار دهید . روغن زیتون را در آن ریخته و سپس گوشت ها را که کاملاً ریز خرد شده اضافه کنید و به آرامی تفت دهید .
- سپس پیاز ، فلفل دلمه و هویج را به سرعت خرد و ریز و به گوشت ها اضافه کنید تا کاملاً برای دو دقیقه پخته و نرم شوند .در این مرحله رب گوجه را بیفزایید .
- در قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا با حرارت ملایم مواد برای دو دقیقه دیگر با هم بپزند .مخلوط را درون نان های ساندویچی ریخته و کنار آن خیار شور قرار دهید .
نکته: می توانید انواع سبزیجات مثل جعفری تازه و ریحان به آن بیفزایید.
5 – روش تهیه برگر تند
برگر تند (مخصوص کسانی که از غذاهای تند و ادویه دار خوششون میاد)
مواد لازم:
- 1قاشق چای خوری زیره سبز
- 1 قاشق چای خوری تخم گشنیز
- 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
- 1 قاشق چای خوری دارچین
- 3 قاشق چای خوری فلفل قرمز
- 1 سیر ریز خرد شده
- 2 قاشق چای خوری نمک
- 800 گرم گوشت گوسفند چرخ کرده
- ماست طعم دار شده با نعنا و تخم گشنیز
- روغن زیتون یا آفتاب گردان برای سرخ کردن
- چند برگ کاهو،خیار و پیاز های حلقه شده برای سرو
طرز تهیه:
- ابتدا در یک تابه، زیره ،تخم گشنیز، فلفل سیاه و دارچین را کمی تفت داده(حدود 1دقیقه یا بیشتر) و 1 ساعت کنار می گذاریم.
- سپس ادویه را به گوشت اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم .نیازی به روغن فراوان نیست.کمی رغن در تابه ریخته و میگذاریم تا داغ شود.
- گوشت را به 8 تکه تقسیم و با دست به گوشت شکل می دهیم و در روغن سرخ می کنیم. زمان مورد نیاز برای هرتکه، بسته به اندازه هرکدام دارد ،اما با توجه به مواد ،4 یا 5 دقیقه برای هرکدام کافیست.
- پس ازسرخ شدن،به همراه کاهو ،خیار، پیاز و همچنین ماست طعم دار سروش می کنیم.
6 – برگر پر شده با پنیر چدار
مواد لازم:
- 500 گرم گوشت گاو چرخ شده
- 100 گرم پنیر چدار به 4 قسمت تقسیم شده
- روغن برای سرخ کردن
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
- 4 نان همبرگر برشته
- سبزیجاتی مانند کاهو، گوجه فرنگی،حلقه های پیاز و خیارشور
- سس گوجه فرنگی و یا سس کباب
طرز تهیه:
- گوشت را به 4 قسمت تقسیم می کنیم و به آرامی با دست به شکل توپ در می آوریم.
- یک تکه پنیر در مرکز هر کدام گذاشته و گوشت را به ضخامت 1/5 تا 2سانت پهن می کنیم(باید مراقب باشیم تا پنیر بیرون نزند).
- نمک و فلفل به گوشت ها زده و با کمی روغن سرخشان می کنیم .2 تا4 دقیقه برای هر طرف کافیست.
- سپس همراه با سبزیجات و سس دلخواه داخل نان می چینیم.
7 – ساندویچ پنیر تست شده
مواد لازم:
- نان تست 2 عدد یا بیشتر
- سس مایونز 1 قاشق غذا خوری
- پنیر پیتزا + یک یا 2 نوع پنیر طعم دار دلخواه مثل پارمسان و… 70 تا 100 گرم
- پیاز 1عدد حلقه شده
- گوجه فرنگی 1عد حلقه شده
- پیازچه 1 یا 2 عدد خرد شده
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
- ریحان و پونه خشک برای عطر بیشتر (اختیاری)
طرز تهیه:
- فر را روی حرارت 450 درجه فارنهایت روشن می کنیم. سس مایونز را به همراه پنیر ها و ادویه جات مخلوط می کنیم.
- نان هارا با استفاده از توستر یا فر کمی برشته می کنیم(در فر حدود 3 تا 4 دقیقه).
- سپس روی هر تست،یک یا 2قاشق از مخلوط پنیر بعلاوه گوجه و پیاز گذاشته و تا حدودی که پنیر آن آب شود(نه اینکه بسوزد!) داخل فر یا مایکروفر می گذاریم.
- پس از پخت پیازچه ها را رویش پخش کرده و گرم سرو می کنیم
8 – مرغ برگر با کرفس
مواد لازم:
- 2 قاشق غذا خوری یا بیشتر روغن
- 1 پیاز کوچک ریز خرد شده یا رنده شده
- 1/2 فلفل دلمه ای ریز خرد شده
- 1 ساقه کرفس ریز خرد شده
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
- 400 تا 450 گرم گوشت مرغ چرخ شده
- 4 نان همبرگر
- کاهو، گوجه فرنگی، سس مایونز، برای سرو کردن
طرز تهیه:
- ابتدا در یک تابه پیاز، فلفل دلمه ای، کرفس و نمک و فلفل را در 1 قاشق روغن داغ تفت می دهیم. حدود 8 تا 10 دقیقه کافیست.
- از روی حرارت بر می داریم تا سرد شود و سپس این مواد را با مرغ و کمی نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم.
- مواد را به 4 قسمت تقسیم نموده، هر کدام را به شکل برگر در آورده و در کمی روغن سرخ می کنیم. برای هر طرف آن 6 تا 8 دقیقه تا زمانی که کمی قهوه ای شود کافیست.
- حال داخل نان ها می گذاریم و به همراه کاهو،گوجه و سس مایونز سرو می کنیم.
9 – چیز برگر کلاسیک
مواد لازم:
- 900 گرم تا 1کیلو گوشت گاو چرخ شده
- 2 قاشق چای خوری نمک
- 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و سفید
- 3 اونس پنیر چدار یا پنیر مخصوص چیزبرگر قطعه قطعه شده ویا ورقه ای
- 4 عدد نان همبرگر
- 2 عدد گوجه فرنگی ورقه شده
- 1عدد پیاز ورقه شده خام ِیا کمی تفت داده شده
- برگ کاهو
- روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
- ابتدا کمی روغن در تابه می ریزیم و روی حرارت متوسط گذاشته تا داغ شود.
- گوشت را با نمک و فلفل خوب ورز داده تا نرم شود و به 4 قسمت تقسیم می کنیم و به شکل برگر در آورده و در تابه سرخ می کنیم. برای هر طرف هر کدام 6تا10 دقیقه لازم است.
- زمانیکه هر برگر سرخ شد پنیر را رویش گذاشته تا کمی که آب شد بلافاصله داخل نان گذاشته و با کاهو،پیاز و گوجه فرنگی سرو می کنیم.
- نکته:می توانید برای مزه دار شدن گوشت،1عدد فلفل دلمه ای سبز رنده و به گوشت اضافه و چند ساعت بماند.
10 – هات داگ ایتالیایی نیوجرسی
مواد لازم:
- 1/2 فنجان روغن زیتون
- نمک
- 900گرم سیب زمینی پوست کنده و خرد شده
- 2 عدد فلفل سبز متوسط خرد شده
- 1 عدد پیاز بزرگ خرد شده
- 1 قاشق چای خوری مخلوطی از پونه، ریحان و رزماری خشک
- 8 عدد هات داگ
- 4 نان ساندویچ
- سس خردل
طرز تهیه:
- نیمی از روغن زیتون را در تابه داغ می کنیم. سیب زمینی ها را اضافه و 3 تا 4 دقیقه می گذاریم بماند
- سپس نمک پاشیده و هم می زنیم و تا زمانی که کمی قهوه ای شود سرخش می کنیم بعد از تابه جمع می کنیم.
- حال اگر روغنی نبود به همراه روغن فلفل و پیاز را اضافه و تا زمانی که کمی قهوه ای شود تفت می دهیم و بعد سیب زمینی ها را همراه با پودر سبزیجات را اضافه و هم می زنیم تا 10 الی 15 دقیقه نرم شوند.
- هات داگ ها را در تابه دیگر سرخ و یا کبابش می کنیم. سس خردل را در هر دو طرف نان می ریزیم و 2 عدد هات داگ و مقداری سبزیجات تهیه شده را داخل نان می گذاریم.
بیشتر بخوانید :
طرز تهیه ساندویچ مرغ + قارچ خوشمزه در منزل
اموزش درست کردن ساندویچ شاورما مرغ