دسته‌بندی نشده

آموزش تهیه ۱۰ نوع ساندویچ‌ و برگر خوشمزه خانگی + عکس

طرز تهیه انواع ساندویچ و برگر

گاهی هیچ چیز مثل یک ساندویچ یا برگر داغ و آبدار نمی چسبد! راه های زیادی برای درست کردن ساندویچ یا برگر وجود دارد. با دلگرم همراه شوید.

روش تهیه انواع ساندویچ و طرز تهیه ساندویچ های مختلف

separator line

1 – طرز تهیه ساندویچ مرغ

مواد لازم:

  • مرغ پخته
  • خیار شور
  • گوجه فرنگی
  • جعفری
  • نان ساندویچ

طرز تهیه :

  1. مرغ را ساده پخته البته رب زدن آن بسته به ذائقه خودتان دارد .
  2. بعد مرغ پخته شده را با جعفری و گوجه فرنگی و خیارشور در نان بگذارید و ساندویچ آماده می شود .

به همین راحتی یک غذا ساده مناسب گردش و یا یک میان وعده برای کودکان و دانش آموزان در مدرسه تهیه کرده اید و به مراتب سالم تر از خوراکی هایی مانند چیپس و پفک می باشد .

آموزش تهیه ۱۰ نوع ساندویچ‌ و برگر خوشمزه خانگی + عکس

separator line

2 – ساندویچ ژامبون با پنیر

مواد لازم :

  • نان تست 8 عدد
  • ژامبون مرغ یا گوشت 4 ورق
  • پنیر تست ورقه ای 4 عدد
  • کره 20 گرم
  • فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه :

  1. کره را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا کمی نرم شود سپس به نانهای تست کمی کره بمالید.
  2. روی 4 عدد از نانها از سمت کره مالیده شده اول ژامبون و بعد پنیر قرار دهید.
  3. روی پنیر کمی فلفل بپاشید و لایه دیگر نان را که کره مالیده اید روی پنیر قرار دهید و ساندویچ ها را در ساندویچ ساز بگذارید تا برشته شود.
  4. هر ساندویچ را با کارد به دو قسمت مثلثی تقسیم کنید و فورا” سرو کنید.

آموزش تهیه ۱۰ نوع ساندویچ‌ و برگر خوشمزه خانگی + عکس

separator line

3 – روش تهیه همبرگر زغالی

مواد لازم :

  • گوشت چرخ کرده 1 کیلو
  • پیاز رنده شده 1 عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • خردل 1 قاشق مرباخوری
  • فلفل سبز نرم شده 1 عدد
  • کاهو به مقدار لازم
  • سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
  • سس مایونز به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. گوشت را با پیاز، نمک، فلفل، خردل و فلفل سبز له شده مخلوط می کنیم. از مواد مخلوط شده کمی بر می داریم و به شکل همبرگر گرد می کنیم.
  2. سپس به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم.
  3. سپس همبرگرها را بر روی توری گریل باربیکیو های کاپکو قرار می دهیم تا طلایی رنگ شود.
  4. همبرگرهای کباب شده را لای نان ساندویچی گرد می گذاریم و روی آن را با سس مایونز ، کاهو و سس گوجه فرنگی می پوشانیم.

آموزش تهیه ۱۰ نوع ساندویچ‌ و برگر خوشمزه خانگی + عکس

separator line

4 – ساندویچ گوشت

مواد لازم :

  • گوشت قیمه ای :300 گرم
  • روغن زیتون:سه قاشق مرباخوری
  • پیاز کوچک:یک عدد
  • فلفل دلمه قرمز:یک عدد
  • هویج:یک عدد
  • رب گوجه:دو قاشق مرباخوری
  • نان ساندویچی:چهار عدد
  • خیار شور: به مقدار لازم

طرز تهیه :

  1. ابتدا قابلمه مناسبی روی گاز قرار دهید . روغن زیتون را در آن ریخته و سپس گوشت ها را که کاملاً ریز خرد شده اضافه کنید و به آرامی تفت دهید .
  2. سپس پیاز ، فلفل دلمه و هویج را به سرعت خرد و ریز و به گوشت ها اضافه کنید تا کاملاً برای دو دقیقه پخته و نرم شوند .در این مرحله رب گوجه را بیفزایید .
  3. در قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا با حرارت ملایم مواد برای دو دقیقه دیگر با هم بپزند .مخلوط را درون نان های ساندویچی ریخته و کنار آن خیار شور قرار دهید .

نکته: می توانید انواع سبزیجات مثل جعفری تازه و ریحان به آن بیفزایید.

آموزش تهیه ۱۰ نوع ساندویچ‌ و برگر خوشمزه خانگی + عکس

separator line

5 – روش تهیه برگر تند

برگر تند (مخصوص کسانی که از غذاهای تند و ادویه دار خوششون میاد)

مواد لازم:

  • 1قاشق چای خوری زیره سبز
  • 1 قاشق چای خوری تخم گشنیز
  • 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • 1 قاشق چای خوری دارچین
  • 3 قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • 1 سیر ریز خرد شده
  • 2 قاشق چای خوری نمک
  • 800 گرم گوشت گوسفند چرخ کرده
  • ماست طعم دار شده با نعنا و تخم گشنیز
  • روغن زیتون یا آفتاب گردان برای سرخ کردن
  • چند برگ کاهو،خیار و پیاز های حلقه شده برای سرو

طرز تهیه:

  1. ابتدا در یک تابه، زیره ،تخم گشنیز، فلفل سیاه و دارچین را کمی تفت داده(حدود 1دقیقه یا بیشتر) و 1 ساعت کنار می گذاریم.
  2. سپس ادویه را به گوشت اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم .نیازی به روغن فراوان نیست.کمی رغن در تابه ریخته و میگذاریم تا داغ شود.
  3. گوشت را به 8 تکه تقسیم و با دست به گوشت شکل می دهیم و در روغن سرخ می کنیم. زمان مورد نیاز برای هرتکه، بسته به اندازه هرکدام دارد ،اما با توجه به مواد ،4 یا 5 دقیقه برای هرکدام کافیست.
  4. پس ازسرخ شدن،به همراه کاهو ،خیار، پیاز و همچنین ماست طعم دار سروش می کنیم.

آموزش تهیه ۱۰ نوع ساندویچ‌ و برگر خوشمزه خانگی + عکس

separator line

6 – برگر پر شده با پنیر چدار

مواد لازم:

  • 500 گرم گوشت گاو چرخ شده
  • 100 گرم پنیر چدار به 4 قسمت تقسیم شده
  • روغن برای سرخ کردن
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه
  • 4 نان همبرگر برشته
  • سبزیجاتی مانند کاهو، گوجه فرنگی،حلقه های پیاز و خیارشور
  • سس گوجه فرنگی و یا سس کباب

طرز تهیه:

  1. گوشت را به 4 قسمت تقسیم می کنیم و به آرامی با دست به شکل توپ در می آوریم.
  2. یک تکه پنیر در مرکز هر کدام گذاشته و گوشت را به ضخامت 1/5 تا 2سانت پهن می کنیم(باید مراقب باشیم تا پنیر بیرون نزند).
  3. نمک و فلفل به گوشت ها زده و با کمی روغن سرخشان می کنیم .2 تا4 دقیقه برای هر طرف کافیست.
  4. سپس همراه با سبزیجات و سس دلخواه داخل نان می چینیم.

آموزش تهیه ۱۰ نوع ساندویچ‌ و برگر خوشمزه خانگی + عکس

separator line

7 – ساندویچ پنیر تست شده

مواد لازم:

  • نان تست 2 عدد یا بیشتر
  • سس مایونز 1 قاشق غذا خوری
  • پنیر پیتزا + یک یا 2 نوع پنیر طعم دار دلخواه مثل پارمسان و… 70 تا 100 گرم
  • پیاز 1عدد حلقه شده
  • گوجه فرنگی 1عد حلقه شده
  • پیازچه 1 یا 2 عدد خرد شده
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه
  • ریحان و پونه خشک برای عطر بیشتر (اختیاری)

طرز تهیه:

  1. فر را روی حرارت 450 درجه فارنهایت روشن می کنیم. سس مایونز را به همراه پنیر ها و ادویه جات مخلوط می کنیم.
  2. نان هارا با استفاده از توستر یا فر کمی برشته می کنیم(در فر حدود 3 تا 4 دقیقه).
  3. سپس روی هر تست،یک یا 2قاشق از مخلوط پنیر بعلاوه گوجه و پیاز گذاشته و تا حدودی که پنیر آن آب شود(نه اینکه بسوزد!) داخل فر یا مایکروفر می گذاریم.
  4. پس از پخت پیازچه ها را رویش پخش کرده و گرم سرو می کنیم

آموزش تهیه ۱۰ نوع ساندویچ‌ و برگر خوشمزه خانگی + عکس

separator line

8 – مرغ برگر با کرفس

مواد لازم:

  • 2 قاشق غذا خوری یا بیشتر روغن
  • 1 پیاز کوچک ریز خرد شده یا رنده شده
  • 1/2 فلفل دلمه ای ریز خرد شده
  • 1 ساقه کرفس ریز خرد شده
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه
  • 400 تا 450 گرم گوشت مرغ چرخ شده
  • 4 نان همبرگر
  • کاهو، گوجه فرنگی، سس مایونز، برای سرو کردن

طرز تهیه:

  1. ابتدا در یک تابه پیاز، فلفل دلمه ای، کرفس و نمک و فلفل را در 1 قاشق روغن داغ تفت می دهیم. حدود 8 تا 10 دقیقه کافیست.
  2. از روی حرارت بر می داریم تا سرد شود و سپس این مواد را با مرغ و کمی نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم.
  3. مواد را به 4 قسمت تقسیم نموده، هر کدام را به شکل برگر در آورده و در کمی روغن سرخ می کنیم. برای هر طرف آن 6 تا 8 دقیقه تا زمانی که کمی قهوه ای شود کافیست.
  4. حال داخل نان ها می گذاریم و به همراه کاهو،گوجه و سس مایونز سرو می کنیم.

آموزش تهیه ۱۰ نوع ساندویچ‌ و برگر خوشمزه خانگی + عکس

separator line

9 – چیز برگر کلاسیک

مواد لازم:

  • 900 گرم تا 1کیلو گوشت گاو چرخ شده
  • 2 قاشق چای خوری نمک
  • 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و سفید
  • 3 اونس پنیر چدار یا پنیر مخصوص چیزبرگر قطعه قطعه شده ویا ورقه ای
  • 4 عدد نان همبرگر
  • 2 عدد گوجه فرنگی ورقه شده
  • 1عدد پیاز ورقه شده خام ِیا کمی تفت داده شده
  • برگ کاهو
  • روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

  1. ابتدا کمی روغن در تابه می ریزیم و روی حرارت متوسط گذاشته تا داغ شود.
  2. گوشت را با نمک و فلفل خوب ورز داده تا نرم شود و به 4 قسمت تقسیم می کنیم و به شکل برگر در آورده و در تابه سرخ می کنیم. برای هر طرف هر کدام 6تا10 دقیقه لازم است.
  3. زمانیکه هر برگر سرخ شد پنیر را رویش گذاشته تا کمی که آب شد بلافاصله داخل نان گذاشته و با کاهو،پیاز و گوجه فرنگی سرو می کنیم.
  4. نکته:می توانید برای مزه دار شدن گوشت،1عدد فلفل دلمه ای سبز رنده و به گوشت اضافه و چند ساعت بماند.

آموزش تهیه ۱۰ نوع ساندویچ‌ و برگر خوشمزه خانگی + عکس

separator line

10 – هات داگ ایتالیایی نیوجرسی

مواد لازم:

  • 1/2 فنجان روغن زیتون
  • نمک
  • 900گرم سیب زمینی پوست کنده و خرد شده
  • 2 عدد فلفل سبز متوسط خرد شده
  • 1 عدد پیاز بزرگ خرد شده
  • 1 قاشق چای خوری مخلوطی از پونه، ریحان و رزماری خشک
  • 8 عدد هات داگ
  • 4 نان ساندویچ
  • سس خردل

طرز تهیه:

  1. نیمی از روغن زیتون را در تابه داغ می کنیم. سیب زمینی ها را اضافه و 3 تا 4 دقیقه می گذاریم بماند
  2. سپس نمک پاشیده و هم می زنیم و تا زمانی که کمی قهوه ای شود سرخش می کنیم بعد از تابه جمع می کنیم.
  3. حال اگر روغنی نبود به همراه روغن فلفل و پیاز را اضافه و تا زمانی که کمی قهوه ای شود تفت می دهیم و بعد سیب زمینی ها را همراه با پودر سبزیجات را اضافه و هم می زنیم تا 10 الی 15 دقیقه نرم شوند.
  4. هات داگ ها را در تابه دیگر سرخ و یا کبابش می کنیم. سس خردل را در هر دو طرف نان می ریزیم و 2 عدد هات داگ و مقداری سبزیجات تهیه شده را داخل نان می گذاریم.

آموزش تهیه ۱۰ نوع ساندویچ‌ و برگر خوشمزه خانگی + عکس

separator line

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه ساندویچ مرغ + قارچ خوشمزه در منزل

اموزش درست کردن ساندویچ شاورما مرغ

طرز تهیه ی ساندویچ میکر مرغ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا