دسته‌بندی نشده

آموزش تهیه ی ۲ نوع وافل خوشمزه و رنگین + مرحله به مرحله

طرز تهیه یک وافل ساده و پفکی

وافل یک شیرینی خوشمزه و شیک است که شباهت زیادی به بیسکوئیت دارد.طرز تهیه را در آشپزخانه دلگرم ببینید.

آموزش تهیه ی ۲ نوع وافل خوشمزه و رنگین + مرحله به مرحله

طرز تهیه وافل خانگی

وافل نان موزی

divider

مواد لازم برای تهیه ی وافل نان موزی

  • ۲ فنجان آرد چندمنظوره
  • ۱ قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین
  • یک‌دوم قاشق چای‌خوری بکینگ پودر
  • یک‌دوم قاشق چای‌خوری نمک
  • ۹ قاشق غذاخوری کره دما ذوب و خنک شده
  • سه‌چهارم فنجان شکر قهوه‌ای
  • ۲ عدد تخم‌مرغ
  • ۳ عدد موز بزرگ له‌شده
  • یک‌دوم فنجان شیر
  • یک‌چهارم فنجان گردوی خردشده
  • ۳ قاشق غذاخوری قره قاط خشک یا گیلاس
  • یک‌چهارم فنجان تکه شکلات

divider

طرز تهیه وافل نان موزی

  1. قالب را گرم کنید و آرد، جوش‌شیرینی و نمک را در یک ظرف بزرگ مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  2. شکر، تخم‌مرغ‌ها، موز و شیر را در یک ظرف دیگر خوب مخلوط‌کنید.
  3. این دو مخلوط را به‌خوبی باهم ترکیب کنید و هم بزنید.
  4. قالب را چرب نموده و مواد را داخل قالب‌ها بریزید. اما مراقب باشید که سر ریز نشوند. می‌توانید با کره یا شربت افرا آن‌ها را تزئین کنید.

divider

وافل شکلاتی بلژیکی

مواد لازم جهت تهیه وافل شکلاتی بلژیکی

  • ۴ قاشق غذاخوری کره
  • ۴ قاشق غذاخوری روغن نارگیل
  • ۲ فنجان شیر نارگیل یا شیر موردعلاقه خودتان
  • یک و نیم قاشق چای‌خوری مخمر
  • ۲ عدد تخم‌مرغ (سفیده و زرده جداشده باشند)
  • ۲ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل (می‌توانید از دانه وانیل هم استفاده کنید)
  • ۲ فنجان آرد شیرینی‌پزی یا آرد گندم
  • نصف قاشق چای‌خوری نمک
  • نصف یا سه‌چهارم یک قالب شکلات
  • بستنی وانیلی، پودر شکر، توت تازه و شربت افرا برای تزئین

divider

موز نارگیل

  • ۳ عدد موز بزرگ
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل
  • نصف قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
  • یک‌چهارم فنجان عصاره نارگیل

divider

طرز تهیه وافل شکلاتی بلژیکی

  1. کره و روغن نارگیل را در تابه باهم ترکیب کنید. پس از ذوب شدن از روی حرارت برداشته و شیر نارگیل را اضافه نمود و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. مخمر را به شیر گرم اضافه کنید. زرده تخم‌مرغ، وانیل و دانه وانیل (در صورت استفاده) را اضافه نموده و هم بزنید تا مخلوط شود. سپس بگذارید ۵ دقیقه بمانند.
  2. آرد گندم و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط‌کنید. مخلوط قبلی را به این ظرف اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  3. سفیده را در ظرف هم زن ریخته و با درجه بالا هم بزنید تا کف کنند. کمی از سفیده کف کرده را به مواد اضافه کنید تا رنگ آن روشن شود. سپس بقیه آن را با کفگیر اضافه کنید.
  4. تکه‌های شکلات را اضافه کنید. روی ظرف را بپوشانید و بگذارید به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه یا یک‌شب در فریزر بماند.
  5. حالا باید موز را آماده کنید و یک تابه را روی حرارت متوسط گذاشته و روغن نارگیل را اضافه کنید. هر موز را به ۴ تکه تقسیم کنید. پس از داغ شدن روغن موز را اضافه نموده و شکر قهوه‌ای رویان بپاشید. بگذارید ۲ تا ۳ دقیقه بپزند و دو طرف آن را برگردانید. تابه را از روی حرارت برداشته و عصاره نارگیل را به‌آرامی اضافه کنید.
  6. قالب وافل را گرم کنید. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه بگذارید تا بپزد و طلایی شود. سپس با بستنی وانیلی، موز گرم، کمی پودر شکر و شربت افرا و حتی توت تازه آن را تزئین کنید.

divider

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا