دسته‌بندی نشده

آموزش تهیه کیک بستنی موزی بسیار خوشمزه

روش تهیه کیک بستنی موزی

کیک بستنی موزی را می توان در تمام فصول سال به خصوص تابستان تهیه نمود. این دسر علاوه بر طعم فوق العاده از ظاهری زیبا برخوردار است، از این رو برای مهمانی ها و جشن ها بسیار مناسب می باشد.

کیک بستنی موزی ساده/طرز تهیه کیک موزی با بستنی

آموزش تهیه کیک بستنی موزی

دستور تهیه کیک موزی

مواد لازم برای تهیه کیک:

  • شکر: ۱ پیمانه
  • کره: نصف پیمانه
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • موز: عدد (رسیده و له شده)
  • آرد: ۲پیمانه
  • بکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
  • نمک: چهارم قاشق چای خوری
  • گردو: نصف پیمانه (خرد شده)
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک موزی:

کره را در دمای محیط قرار دهید تا کمی نرم شود سپس آن را با شکر و وانیل بزنید تا کرم‌ رنگ و کاملا یکدست شود، سپس تخم‌ مرغ‌ ها را یکی یکی افزوده و خوب بزنید در این مرحله موز له شده را کمی در ظرفی جدا با قاشق له کنید و بیفزایید.

در ادامه گردو، آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به مایه اضافه کنید و کاملا بزنید تا یکدست شوند و به خوبی با هم مخلوط شوند.

مواد را داخل قالب چرب شده ریخته در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌ گراد به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.

طرز تهیه کیک بستنی/طرز تهیه کیک بستنی ساده

دستور تهیه کیک بستنی موزی

مواد لازم برای تهیه کیک بستنی:

  • کیک: ۳ قطعه (موزی)
  • بستنی: نیم کیلو (موزی یا وانیلی)
  • خامه: نیم کیلو (شیرین شده)
  • دراژه: به میزان دلخواه (اختیاری)
  • موز: به میزان لازم

مراحل تهیه کیک بستنی موزی:

حالا نوبت تهیه کیک بستنی رسیده. دو قطعه از کیک ساده تخته‌ ای را با یک بشقاب گرد قالب می‌‌ زنیم. داخل یکی دیگر از قطعه‌ های کیک را به اندازه پیش‌ دستی برش زده و کیک وسط آن را خارج می‌‌ کنیم.

خامه را با دور تند همزن زده تا کاملا سفت شود. سپس کیکی را که با بشقاب قالب زده‌ ایم درون یک ظرف گذاشته و روی آن را با خامه می‌ پوشانیم و حلقه خالی شده کیک را روی آن گذاشته و یک لایه خیلی نازک از خامه را دور تا دور فضای داخلی حلقه کیک می‌مالیم.

قسمت خالی شده داخل کیک را با بستنی پر کرده و با ته قاشق کمی فشار می‌‌ دهیم تا فضای خالی در آن باقی نماند روی بستنی و لبه کیک را نیز با لایه نازک خامه پوشانده و قطعه سوم کیک را روی آن می‌ گذاریم و تمام سطح کیک را با خامه زده شده می‌‌ پوشانیم.

برای تزیین کیک از دراژه و موز استفاده می کنیم. کیک را به مدت نیم ساعت در فریزر می‌گذاریم تا بستنی و خامه آن سفت شود.

نکته: به جای کره می توانید از مارگارین استفاده کنید و حتما روی کیک بستنی درپوش بگذارید تا بوی فریزر نگیرد.

طرز تهیه بستنی شکلاتی به دو روش در منزل + فیلم

آموزش تهیه بستنی سنتی زعفرانی در منزل + فیلم

طرز تهیه بستنی انگور با طعمی دلچسب + فیلم

طرز تهیه بستنی سرخ شده دسری فوق العاده برای مهمانی ها + فیلم

طرز تهیه بستنی سنتی با ثعلب و تاثیر فوق العاده این گیاه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا