دسته‌بندی نشده

آموزش تهیه رولت گوشت خوشمزه در منزل

روش تهیه رولت گوشت ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

روش تهیه رولت گوشت

روش تهیه رولت گوشت

گرم گوشت چرخ کرده
20 گرم جعفری خرد شده
1 عدد پیاز رنده شده
1 عدد هویج متوسط پخته شده
2 عدد تخم مرغ پخته شده
1/3 پ شیر
20 گرم پودر نان
20 گرم پنیر پیتزا رنده شده
نمک و فلفل به میزان لازم
2 ق چ دارچین 2
ق غ روغن زیتون


مواد سس:
ق غ روغن زیتون 2 2 ق غ رب گوجه فرنگی کمی نمک و فلفل 2 ق چ اب لیمو ¼ پ زعفران دم کرده جعفری و گوجه فرنگی گیلاسی برای تزیین ( به دلخواه)


روش پخت:

تمام مواد رولت به جز روغن زیتون و هویج و تخم مرغها را مخلوط کنید و حسابی ماساژ دهید. 1 عدد کیسه فریزری را روی تخته و یا سطح صاف باز کنید. مواد رولت را روی نایلون به شکل مستطیل باز کنید سپس هویج و تخم مرغها را در وسط به درازا قرار دهید.

از یک سمت رولت را بپیچید و دو گوشه را روی هم بیاورید. روغن زیتون را داخل طرف پیرکس و یا هر ظرف مناسب فر بریزید سپس رولت را به ارامی بوسیله نایلون در ظرف مورد نظر قرار دهیدو در فر با حرارت 160 درجه به مدت 30-40 دقیقه بپزید تا سطح ان سرخ شود ولی خیلی خشک نشود.

برای اماده کردن سس به مدت 5 دقیقه رب گوجه را در روغن تفت بدهید سپس بقیه مواد را اضافه کنید. میزان نمک و فلفل سس به ذائقه خودتان بستگی دارد. برای 10 دقیقه سس را بجوشانید.

رولت را قبل از سرو کردن 10 دقیقه بگذارید تا سرد شود سپس انرا برش دهید و در ظرف مورد نظر قرار دهید ورویش سس بریزید و با جعفری و گوجه یا هر سبزی دیگر

منبع: مجله اینترنتی دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا