دسته‌بندی نشده

آشنایی کامل با خواص سنجد برای کودکان

سنجد می تواند سرماخوردگی یا آنفولانزا را کوتاه کند، برای والدین ضروری است که از مناسب بودن آن برای کودکان کوچک خود آگاه باشند. بیایید ببینیم که آیا سنجد بی خطر است و فواید و خطرات آن برای کودکان چیست؟

سنجد در حال حاضر به اشکال مختلف از جمله پودر، شربت و قرص در دسترس است. سنجد برای کودکان عموماً به شکل شربت و صمغ مصرف می شود. با این حال، در حالی که ادعاهای زیادی در مورد قدرت دارویی این محصولات سنجد برای بچه ها وجود دارد.

در چه سنی کودک می تواند سنجد مصرف کند؟

سنجد یک درمان طبیعی و سنتی است که باعث درمان سرماخوردگی یا آنفولانزای کودک شما می شود. از آنجایی که قدرت ویتامین C و روی موجود در سنجد کم است، می توان آن را به کودکان داد. سنجد برای کودکان نوپا ممکن است تا ده روز بی خطر باشد. با این حال، استفاده از برگ‌ها، میوه‌ها یا گل‌های سنجد خام توصیه نمی‌شود زیرا برای کودکان مضر هستند.

ستجد دارای گلیکوزیدهای القا کننده سیانید است که برای انسان سمی هستند. معمولاً مکمل‌های سنجد دارای قدرت کمتری هستند تا کودکان با خیال راحت آن‌ها را مصرف کنند. اثرات استفاده مداوم برای مدت طولانی‌تر مشخص نیست.

محصولات سنجد دارای قدرت کمتری هستند به طوری که ممکن است با خیال راحت توسط بچه ها مصرف شوند. کودکان از سن 1 سالگی بسته به دوز، احتمالاً می توانند سنجد را به صورت شربت یا صمغ مصرف کنند. بسته به سن کودک، دوزهای متفاوتی برای کودکان در سنین مختلف تجویز می شود.

آیا سنجد برای کودکان فوایدی دارد؟

با تغییر سبک زندگی به سمت داروهای طبیعی و سالم، به جای داروهای شیمیایی، سنجد برجستگی زیادی پیدا کرده است. کارشناسان می گویند که سنجد به دلیل فراوانی ویتامین ها و مواد مغذی مانند ویتامین C، فیبر غذایی، اسیدهای فنولیک، فلاونوئیدها و آنتوسیانین ها برای سیستم ایمنی مفید است و ممکن است التهاب را کاهش دهد.

سنجد به عنوان یک داروی مفید برای آنفولانزا و سرماخوردگی شناخته شده است. با این حال، اثربخشی آن به عنوان درمانی برای بیماری‌های قلبی، کلسترول، بیماری‌های ریوی، بیماری‌های لثه، سرطان، ایدز، دردهای عصبی، دندان درد، چاقی، تب یونجه، سندرم خستگی مزمن و سایر موارد از این قبیل به اندازه کافی مورد تحقیق و اثبات قرار نگرفته است. سنجد به عنوان یک درمان برای هیچ یک از این بیماری ها عمل نمی کند یا از آنها پیشگیری می کند، بلکه علائم آنها را کاهش می دهد.

فواید سنجد برای کودکان

هیچ کارآزمایی بالینی بزرگی وجود نداشته است که بتواند توانایی سنجد را در کمک به این بیماری ها ثابت کند، فقط مطالعات بررسی شده انجام شده است که نشان داده است سنجد ممکن است سلامت را بهبود بخشد.

گفته می شود که سنجد دارای خواص ضد ویروسی است و به طور گسترده پذیرفته شده است که سنجد به کاهش مدت زمان و علائم سرماخوردگی در کودکان کمک می کند و عوارض جانبی کمی دارد. همچنین مطالعاتی در مورد اینکه آیا سنجد یک درمان موثر برای آنفولانزا است و شواهد نشان داده است که حداقل به اندازه تامیفلو موثر است.
با این حال، جایگزینی برای واکسن آنفولانزا نیست. می توانید سنجد را به صورت شربت یا صمغ سنجد یا ویتامین سنجد برای بچه ها به بچه هایتان بدهید. دوز توصیه شده هر محصول را حتما بخوانید.

چقدر سنجد برای نوزادان و کودکان بی خطر است؟

محصولات سنجدی مانند شربت ها و ویتامین ها باید در زمان سرماخوردگی یا آنفولانزا به کودکان داده شود. هیچ استاندارد جهانی برای دوز سنجد برای کودکان وجود ندارد زیرا هر مکمل ممکن است متفاوت باشد. آدامس سنجد می تواند توسط کودکان 2 تا 3 ساله مصرف شود. شربت سنجد برای نوزادان به ویژه از نظر ویتامین C و روی دارای قدرت کمتری است، به طوری که ممکن است با خیال راحت توسط بچه ها مصرف شود.

کودکان بین 1 تا 6 سال می توانند 5 تا 10 میلی لیتر شربت سنجد دو بار در روز مصرف کنند. کودکان بین 7 تا 12 سال می توانند حدود 10 تا 15 میلی لیتر دو بار در روز مصرف کنند. کودکان بین 1 تا 6 سال می توانند 5 میلی لیتر و بین 7 تا 12 سال حدود 10 میلی لیتر در روز مصرف کنند.

همه تولید کنندگان جزئیات خاصی را در مورد دوزهای ایمن همراه با محصول خود ارائه می دهند تا بتوانید آن را دنبال کنید و از هرگونه خطر سلامتی برای فرزندان خود جلوگیری کنید.

خطرات و عوارض جانبی

چای تهیه شده با برگ سنجد نیز برای کودکان توصیه نمی شود و همچنین محصولات خانگی آقوی مانند شربت ها توصیه نمی شود. آنها می توانند باعث اسهال شدید، استفراغ، سرگیجه، حالت تهوع و ضعف شوند. اگر علائمی از چنین مسمومیت با سنجد را در کودک خود مشاهده کردید، حتماً بلافاصله با مرکز کنترل مسمومیت تماس بگیرید. فقط از محصولات تجاری استفاده کنید که توسط پزشک آزمایش و تجویز شده باشند.

مضرات سنجد برای کودکان

مصرف کوتاه مدت سنجد در دوز تجویز شده به ندرت با عوارض جانبی جدی همراه است. با این حال، هیچ مطالعه قطعی برای نشان دادن اثرات یا مزایای مصرف طولانی مدت سنجد وجود ندارد. عوارض جانبی رایج سنجد عبارتند از ضعف، تهوع و استفراغ، سرگیجه، بی‌حسی .

همچنین ممکن است مواردی وجود داشته باشد که مکمل های آلدربری می توانند باعث واکنش های آلرژیک در کودکان شوند. اگر کودک شما دیابت یا یک اختلال خودایمنی دارد، توصیه می شود به هیچ شکلی به او سنجد ندهید. سنجد برای تداخل در عملکرد داروهای دیابت، ملین ها، داروهای آسم و کورتیکواستروئیدها شناخته شده است.

حتماً بخوانید:

در حالی که سنجد یک درمان سنتی صد ساله است، اما اگر با احتیاط مصرف نشود، می تواند کشنده باشد. مهم است که در مورد دوز و نوع محصولی که به کودک خود می دهید با پزشک مشورت کنید.
اگر به درستی مصرف شود، سنجد می تواند به بهبود آنفولانزا کمک کند. می توانید سنجد را به اشکال مختلف به کودک خود بدهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا