دسته‌بندی نشده

آشنایی با روش تهیه ی کرم باواریای فرانسوی

دسر باواریا یا کرم باواریا

کرم باواریا (Bavarois) که ظاهراً یک آشپز فرانسوی اون رو برای اولین بار تهیه کرده کرمی هست که در اون از زرده تخم مرغ و شیر و شکر و عامل منسجم کننده ای مثل ژلاتین و … استفاده میشه که در نهایت با خامه فرم گرفته مخلوط میشه.برای تهیه ی این دسر خوشمزه با دلگرم همراه شوید.

مواد لازم برای کرم باواریا

  • ژلاتین ساده 2 قاشق
  • آب سرد 1/2 فنجان
  • زرده تخم مرغ 4 عدد
  • شکر سفید 1/2 فنجان
  • نمک نوک انگشت
  • شیر 2 فنجان
  • عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
  • خامه قنادی 2 فنجان

کرم باواریا

اطلاعات مواد مغذی در کرم باواریا

  • 317 کالری
  • 25.4 گرم چربی
  • 17.4 گرم کربوهیدرات
  • 5.9 گرم پروتئین
  • کرم باواریا

طرز تهیه کرم باوریا خوشمزه و عالی

  1. در یک ظرف کوچک، ژلاتین و آب سرد را باهم مخلوط کنید و هم بزنید تا نرم شود. ظرف را کنار بگذارید.
  2. در کاسه دیگری زرده تخم مرغها را با شکر و نمک بزنید تا یکدست شوند.
  3. در یک شیرجوش، شیر را بجوشانید. سپس آن را پیوسته به مخلوط زرده اضافه کنید و هم بزنید.
  4. محتویات را به شیر جوش بازگردانید و روی حرارت متوسط هم بزنید تا غلیظ شود و پشت قاشق را بگیرد.
  5. سپس مواد را از روی حرارت بردارید و در ظرفی بریزید. سریعا ژلاتین و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا در مخلوط آب شود. سپس اجازه دهید تا در خنک شود.
  6. وقتی دسر تقریبا به دمای محیط رسید، خامه را آنقدر هم بزنید تا پف کند و سپس درون کاسه سرازیر و زیر و رو کنید. دسر را در قالب یا قالبهای مورد نظرتان بریزید و حداقل به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

نوشته های مشابه

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا