دسته‌بندی نشده

آبگوشت ترش (غذای محلی اقلید)

مواد لازم :

‏گوشت با استخوان :٥٠٠ ‏گرم

رب گوجه فرنگی:٣ ‏قاشق ‏

پیاز:٢ ‏عدد

سبزی معطر :١ ‏پیمانه

‏لواشک ترش :١٠٠ ‏گرم

رب انار :١ ‏قاشق

‏نخود و لوبیا:١ ‏پیمانه

گوجه سبز:٥ ‏عدد

‏آلو بخارا :۴ ‏عدد

نمک و زردچوبه:به مقدار لازم

آبگوشت ترش (غذای محلی اقلید)

آبگوشت ترش (غذای محلی اقلید)

طرز تهیه :

‏آب را در قابلمه مناسبی به جوش آورده، گوشت و پیاز، نخود و لوبیا را داخل قابلمه می ریزیم. وقتی نخود و لوبیا پخته شدند سبزی معطر، آرد، آلو، لواشک ترش، رب انار و گوجه سبز را اضافه می نماییم.

‏نمک و فلفل و ادویه را نیز افزوده و بعد از گذشت ٣٠ ‏دقیقه غذا آماده می باشد.مقدار ترشی غذا بستگی به ذائقه شما دارد و می توانید از هر کدام از ترشی‌های فوق هر مقدار که می خواهید در غذا بریزید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا