دسته‌بندی نشده

آبگوشت بادمجان

Imageمواد لازم :
گوشت ماهيچه گوسفندي 750 گرم
لپه 150 گرم
بادمجان 3 عدد
روغن 150 گرم
غوره 250 گرم
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
سيب زميني استامبولي 6 عدد
زردچوبه 1 قاشق مرباخوري
فلفل قدري
نمك قدري

طرز تهيه :
گوشت را با 2 تا 3 قاشق عدد پياز خرد کرده و 5 تا 6 ليوان آب با حرارت ملايم ميگذاريم نيم پز شود بعد لپه را ميشوئيم و اضافه مي نمائيم تا لپه و گوشت کاملا بپزند بادنجانها را پوست ميکنيم حلقه حلقه ميبريم کمي نمک ميزنيم و با روغن در حرارت ملايم سرخ ميکنيم و سيب زميني را پوست ميکنيم

و با غوره و بادنجان داخل گوشت ميريزيم سيب زميني که پخته شد رب گوجه فرنگي و باندازه کافي نمک و کمي ادويه در آبگوشت ميريزيم و بعد از چند جوش آبگوشت را در ظرف ميکشيم بديهي است که اگر گوشت با مقدار آب فوق نپخت مقداري آب اضافه مي نمائيم .

.ر صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 نفر کافيست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا