دستهبندی نشده
۲ روش اصولی برای تهیه سالاد فارفاله مدیترانه ای + سس
طرز تهیه “سالاد فارفاله مدیترانه ای” با طعمی خوشمزه
در زبان ایتالیایی کلمه farfalla یعنی پروانه و فارفاله یعنی پروانه ها. این سالاد به سرعت و در 30 دقیقه تهیه می شود و این مواد برای سرو 4 نفر مناسب است. با دلگرم همراه شوید .
طرز تهیه سالاد فارفاله به ۲ روش اصلی و مدیترانهای
روش اول : سالاد فارفاله مدیترانهای با نخود فرنگی
مواد لازم
- پاستای دلخواه، ترجیحاً فارفاله: ۲۰۰ گرم
- گوجه فرنگی خلال شده: ۱ عدد
- ژامبون گوشت: ۲ الی ۳ برش
- زیتون سبز بدون هسته: حدود ۲۰ عدد
- نخود فرنگی پخته: ۱۰۰ گرم
- فلفل دلمهای سبز:۱ عدد
- آویشن: ½ قاشق چایخوری
- پنیر گودا: ۵۰ گرم
- پیاز قرمز خرد شده: ۱ عدد
مواد لازم برای سس سالاد
- روغن:۲ قاشق غذاخوری
- سرکه: ۱ قاشق چایخوری
- آبلیمو: ۱ قاشق چایخوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه
- ابتدا مقداری آب در قابلمهای ریخته و با مقداری نمک و آویشن روی شعله میگذاریم تا بجوشد و پاستا را در آب در حال جوش ریخته و آبکش میکنیم.
- در این فاصله همه مواد سس را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود و گوجه فرنگی و فلفل دلمه را خرد میکنیم.
- پیاز را نگینی خرد کرده و ژامبون ها را به اندازه دلخواه برش میزنیم و ظرف مخصوص سالاد را آماده میکنیم پاستا را داخل آن میریزیم، همه مواد خرد شده را به پاستا اضافه کرده مخلوط میکنیم و در آخر سس را روی سالاد ریخته و هم میزنیم و سرو میکنیم.
روش دوم : سالاد فارفاله مدیترانهای با خیار
مواد اولیه
- ماکارونی پروانهای (فارفاله) ۳۵۰ گرم
- خیار (متوسط) ۳ عدد
- گوجه گیلاسی (نصف شده) ۱ پیمانه
- زیتون سیاه ۲/۳ پیمانه
- پیاز قرمز (حلقه شده) ۱/۲ یک پیاز متوسط
- پنیر (فتا / رنده شده) ۱۰۰ گرم
مواد لازم برای چاشنی سالاد
- روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
- آبلیو تازه ۱ قاشق غذاخوری
- سرکه قرمز ۳ قاشق غذاخوری
- پونه کوهی (خشک یا تازه /خرد شده) ۲ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه + سفید ۱/۴ قاشق چای خوری
روش تهیه سالاد فارفاله
- ابتدا یک قابلمه آب را روی حرارت بگذارید و ۲ قاشق غذاخوری روغن و نصف قاشق غذاخوری نمک در آب بریزید.
- پس از این که آب به جوش آمد فارفالهها را به آب اضافه کنید.
- پس از ۱۰ دقیقه یکی از آنها را تست کنید اگر مغز آن نرم بود میتوانید فارفالهها را آبکش کنید. (۱۰ الی ۱۵ دقیقه برای نرم شدن فارفالهها زمان لازم است).
- پس از آبکش کردن کمی آب سرد روی آن بریزید و صبر کنید تا آب آن از آبکش خارج شود سپس آن را به ظرف مورد نظر منتقل کنید.
- گوجههای گیلاسی را بشویید و به فارفالهها اضافه کنید.
- خیار را حلقه حلقه و اضافه کنید.
- نهایتا زیتون بدون هسته و پنیر را نیز به سالاد اضافه کنید.
- برای تهیه چاشنی کافی است کلیهی مواد گفته شده برای چاشنی را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا یک سس یکدست حاصل شود.
- چاشنی را روی سالاد بریزید و کمی صبر کنید تا به خرد مواد برود.
نکات پایانی برای تهیه سالاد فارفاله
- میتوانید در این سالاد از ژامبون مرغ یا سینهی مرغ پخته و ریز شده هم استفاده کنید.
- در صورت تمایل می توان جعفری ریز شده را نیز به سالاد اضافه کرد.
- اگر میخواهید از این سالاد به عنوان یک وعدهی غذایی کامل استفاده کنید میتوانید کمی سیب زمینی و تخم مرغ پخته و خرد شده را نیز به سالاد اضافه کنید.
- بسته به ذائقهی خودتان میتوانید کمی پیاز خام قرمز را نگینی خرد و اضافه کنید.
بیشتر بخوانید :
پایین آوردن فشار خون با سالاد ترخون
طرز تهیه ی سالاد نودل سالاد چینی خوشمزه
روش های تازه نگه داشتن سالاد در یخچال برای یک هفته