جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
چگونه و چه موقع به غذا نمک بزنیم؟_6584eb222074c.jpeg
چگونه و چه موقع به غذا نمک بزنیم؟_6584eb222074c.jpeg

چگونه و چه موقع به غذا نمک بزنیم؟

سرفصل های این مقاله

نمک

چگونه و چه موقع به غذا نمک بزنیم؟

سوپ و آبگوشت : در ابتدای پخت نمک بزنید .

▪ گوشتها : درست اندکی قبل از برداشتن از روی حرارت نمک بزنید .

▪ سبزیجات : سبزیجات را در آب نمک دار بپزید .

▪ اگر ماهیتابه شما نچسب نیست ، قبل از استفاده ، به وسیله یک تکه کاغذ ، مقداری نمک به کف آن بمالید تا نچسب شود .

اگر از مقاله بالا لذت بردید، پس به مطالب زیر هم سر بزنید:

اشتراک گذاری: