دسته‌بندی نشده

طرز تهیه مربای کیوی مرحله به مرحله + نکات کلیدی

طرز تهیه مربای کیوی و نکات کلیدی برای طعم عالی

طرز تهیه مربای کیوی مشابه سایر انواع مرباست. اما در این مورد باید به انتخاب میوه توجه ویژه‌ای داشته باشید. با دلگرم همراه شوید .

طرز تهیه مربای کیوی مرحله به مرحله + نکات کلیدی

دستور تهیه مربای کیوی خوشمزه و عالی

مواد لازم برای تهیه مربای کیوی :

  • کیوی رسیده : یک کیلو
  • شکر : یک کیلو
  • وانیل : یک سوم قاشق چای خوری
  • آب: دو لیوان
  • زعفران یا رنگ خوراکی سبز: چند قطره

طرز تهیه مربای کیوی خانگی :

  1. ابتدا کیوی ها را شسته و پوست آنها را بگیرید و بعد آنها را به قطر یک سانتیمتر حلقه حلقه کنید و در صورت تمایل به ابعاد کوچکتر خرد کنید و داخل قابلمه لعابی یا استیل در سایز مناسب بریزید.
  2. نصف شکر را لا به لای کیوی ها بپاشید و به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید.
  3. بعد از گذشت این زمان قابلمه را از یخچال خارج نمده و روی حرارت ملایم قرار دهید. آب را به آن اضافه نمایید و صبر کنید تا بجوشد.
  4. در این مرحله باقیمانده شکر را به آن اضافه نمایید. (در صورت تمایل می توانید بعد از اضافه نموده شکر، رنگ سبز یا زعفران را نیز اضافه کنید).
  5. صبر کنید تا مربای کیوی قوام پیدا کند، حدودا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان برای این کار کافی است. تا سرد شدن کامل مربا صبر کنید و بعد آن را داخل ظرف های مخصوص بکشید و در یخچال قرار دهید.

نکات مهم برای تهیه مربای کیوی :

  • در صورتی که تمایل دارید مربای شیرین تری داشته باشید می توانید مقدار شکر را یک و نیم برابر کنید.
  • تحت هیچ شرایطی از کیوی له شده استفاده نکنید، در اینصورت مربای شما تبدیل به مارمالاد می شود.
  • اضافه کردن مقداری آبلیمو به مربا، طعم دلنشین تری به آن می بخشد. در صورت دلخواه چند قطره آبلیمو به آن اضافه نمایید.
  • کیوی بعد از پخت تغییر رنگ می دهد، در صورت تمایل می توانید از مقدار کمی زعفران یا رنگ خوراکی سبز برای خوش رنگ شدن مربا استفاده نمایید.

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه ی لواشک کیوی ترش و ملس

طرز تهیه ی مربای ولیک (زالزالک) خوشمزه با طعمی جدید + خواص آن

طرز تهیه ی مربای قارچ عجیب ولی خوشمزه و پر خاصیت

نکات کلیدی برای تهیه و نگهداری مربای خانگی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا