طرز تهیه شکلات فندقی برای کریسمس
با مخلوط 4 خوراکی بسیار ساده و در دسترس شکلاتی خواهید داشت که از خوردنش سیر نمی شوید. در اینجا مجله دلگرم طرز تهیه شکلات فندقی با اسانس زنجبیل و آلبالو که بسیار هم آسان است به خوانندگان خود آموزش می دهد.
مواد لازم:
3/4 فنجان(113 گرم) فندق
1/3 فنجان آلبالو خشک، بدون هسته
2 قاشق سوپ خوری زنجبیل پودر شده
170 گرم شکلات تلخ(درصد شیرینی و تلخی شکلات سلیقه ای است)
طرز تهیه:
1. فر را بر روی 350 درجه فارنهایت(176 درجه سانتیگراد) روشن کنید.
2. فندق ها را داخل ظرفی مسطح قرار دهید و به مدت 20 دقیقه دردمای 176 درجه سانتیگراد فر آن را حرارت دهید. در این مدت چند مرتبه فندق ها را هم بزنید تا هر دو طرف برشته شود.(می توانید فندق ها را داخل یک ماهی تابه روی شعله گاز بگذارید و بو بدهید). حالا فندق ها را بر روی یک حوله بریزید. پوست فندق ها را بگیرید و مغز فندق ها را در سایز درشت خرد کنید. حالا فندق ها، آلبالو خشک ها و زنجبیل را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید.
3. شکلات ها را داخل مایکروفر یا برروی شعله ملایم گاز قرار دهید تا کامل ذوب شود. حالا شکلات های ذوب شده را بر روی مواد داخل کاسه بریزد و با هم مخلوط کنید.حالا سریع مخلوط به دست آمده را به صورت مسطح بر روی یک فویل یا ورق ژله ای بریزید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهیدتا سفت شود. پس از یک ساعت شکلات را در قطعات دلخواه بشکنید و از خوردن آن لذت ببرید.
گرداوری و ترجمه:
بخش آشپزی مجله دلگرم
(اعظم بهادر)