طرز تهیه آش ماش بدون گوشت

سرفصل های این مقاله

آش ماش بدون گوشت,سبک مخصوص افطار!,طرز تهیه اش ماش,اش ماش

آش ماش بدون گوشت از جمله آش های سبک است که مخصوص کشورعزیزمان است

مواد لازم 

ماش ۱و نیم پیمانه
جو نصف پیمانه
کلم برگ سفید ۱ پیمانه خورد شده
هویج متوسط خورد شده ۱عدد
سیب زمینی متوسط ۱عدد
گوجه فرنگی متوسط ۶ عدد
گشنیز خرد شده ۲ پیمانه
نمک، فلفل، ادویه، زیره سبز به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم

دستور پخت  آش ماش:

ماش و جو را از شب قبل خیس کنید، هویج و سیب زمینی و کلم برگ را ریز خورد کرده و گوجه ها را با کمی آّب مخلوط کنید، جو را جداگانه ۱ ساعت بپزید بعد تمام این مواد به همراه ادویه ها را به جز گشنیز به مدت ۱ ساعت بگذارید بپزند ، ۱۵ دقیقه قبل از آماده شدن گشنیزها را اضافه کنید و به همراه روغن زیتون میل کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد آش ماش

آش ماش جزو آش و حلیم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه میباشد .
آش ماش را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۵ تا ۶ نفر مناسب میباشد .

اگر از مقاله بالا لذت بردید، پس به مطالب زیر هم سر بزنید:

اشتراک گذاری: