اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
ساق عروس_613f2815d940d.gif
ساق عروس_613f2815d940d.gif

ساق عروس

Imageمواد لازم:

آرد سفید : ۵۰۰ گرم
تخم مرغ : ۳ عدد
قند : ۲۲۵ گرم
هل : ۱۰۰ گرم
روغن : ۱ قاشق سوپخوری
گلاب : ۰.۵ فنجان
بادام : ۵۰۰ گرم

طرز تهیه:
با آرد، خمیری شل تر از خمیر نان تهیه کرده، رویش را با پارچه پوشانده بگذارید تا برسد، بعد با تیرک آن را خیلی نازک باز کرده، به قدر بند انگشت لواش را بریده و به دور نی بپیچید و همان نی را در روغن انداخته سرخش کنید.
سپس لواش‌ها را از نی جدا کنید دوباره در روغن سرخش کرده وسطش را با قند و مغز بادام و هل کوبیده پر کنید.

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *