دسته‌بندی نشده

ساق عروس

Imageمواد لازم:

آرد سفید : ۵۰۰ گرم
تخم مرغ : ۳ عدد
قند : ۲۲۵ گرم
هل : ۱۰۰ گرم
روغن : ۱ قاشق سوپخوری
گلاب : ۰.۵ فنجان
بادام : ۵۰۰ گرم

طرز تهیه:
با آرد، خمیری شل تر از خمیر نان تهیه کرده، رویش را با پارچه پوشانده بگذارید تا برسد، بعد با تیرک آن را خیلی نازک باز کرده، به قدر بند انگشت لواش را بریده و به دور نی بپیچید و همان نی را در روغن انداخته سرخش کنید.
سپس لواش‌ها را از نی جدا کنید دوباره در روغن سرخش کرده وسطش را با قند و مغز بادام و هل کوبیده پر کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا