دسته‌بندی نشده

طرز پخت خورش چینی با گوشت

طرز پخت خورش چینی با گوشت

مواد لازم :

گوشت راسته گوساله پخته یک پیمانه
فلفل سبز و قرمز دلمه‌ای و قارچ پخته خرد شده از هر کدام یک پیمانه
آرد ذرت یک قاشق سوپخوری
سویا سس سه تا چهار قاشق سوپخوری
سیر دو یا سه حبه
کره 100 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز پخت خورش چینی با گوشت

طرز تهیه :
اول سیر و کره را کوبیده نرم کرده و روی حرارت بگذارید. سپس گوشت پخته را ریخته تا آبش کشیده شود.

نوشته های مشابه

سویا سس، آرد ذرت، نمک و فلفل را اضافه کرده تا بپزد.

نصف قارچ را بریزید و وقتی کاملا پخت و غلیظ شد. بقیه قارچ‌ها را ریخته و کمی هم بزنید، اکنون خورش آماده است.

این خورش را می‌توان با برنج هم میل کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا