دستهبندی نشده
طرز تهیه پای سیب کاراملی
طرز تهیه:
فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد (425 درجه فارنهایت) گرم کنید. خمیر را روی سطح آرد ریخته قرار دهید و آن را به چهار دایره تقسیم کنید و روی کاغذ پوستی داخل سینی فر قرار دهید.
در یک کاسه متوسط، شکر و دارچین را مخلوط کنید و سیب ها را داخل آن بیندازید و مخلوط کنید.
مخلوط سیب را بین چهار خمیر گرد تقسیم کنید و لبه های خمیرها را مانند کاسه به سمت داخل نگهدارید.
سینی را به مدت 18-20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی و برشته شوند و سیب ها نرم تر شوند. دو قاشق چای خوری از کارامل را روی شیرینی ها قرار دهید و در صورت دلخواه با بستنی سرو نمایید.
طرز تهیه پای سیب کاراملی
مواد اولیه :
خمیر پای 1 عدد |
سیب 1 عدد (بدون پوست و هسته و نازک ورقه شده) |
شکر 2 قاشق غذاخوری |
دارچین 1/4 قاشق چای خوری |
کارامل 8 قاشق چای خوری |