دستهبندی نشده
دستوری آسان برای تهیه ی ترشی لیمو ترش
آموزش کامل طرز تهیه ترشی لیمو ترش خوشمزه
طعم ترش لیموی تازه، طرفداران زیادی دارد. علاوه بر اینکه شما می توانید لیموی تازه را برش داده و از آب آن در انواع غذاها و بر روی سفره ی خود از آن بهره ببرید، می توانید با درست کردن ترشی لیمو از ماندن و کهنه شدن لیموها در یخچال جلوگیری کرده و همیشه طعم تازه و ترش آن را در اختیار داشته باشید.با دلگرم همراه شوید.
مواد برای ترشی لیمو
- لیموترش : ۱ کیلوگرم
- نمک : ۲ قاشق سوپخوری
- دانه ی خردل سیاه : ۳ قاشق سوپخوری
- پودر فلفل قرمز : ۱ قاشق سوپخوری
- زردچوبه : یک و یک دوم قاشق چایخوری
- شکر قهوه ای : ۲۰۰ گرم
- آبلیمو : ۲۵۰ میلی لیتر (۱ پیمانه)
- سرکه : ۶۰ میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)
طرز تهیه ترشی لیمو ترش
- لیمو را همراه با نمک درون قابلمهی آب جوش بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید.
- آنگاه لیمو را در صافی خالی کنید و رویش آب سرد بریزید.
- سپس آن را روی پارچهی تمیزی پهن کنید تا رطوبتش گرفته شود.
- حالا روی لیموها برشی به شکل + ایجاد کنید و داخل آنها را از مخلوط دانهی خردل، فلفل قرمز، زردچوبه و شکر قهوهای پر کنید و در شیشهی مناسبی بچینید.
- اکنون آبلیمو و سرکه را بجوشانید و همچنان که داغ است روی لیموها بریزید.
- حالا شیشهها را در آفتاب قرار دهید. پس از یک هفته ترشی آمادهی مصرف می باشد.
نکته ی مهم برای تهیه ی ترشی لیمو
- در ترشیها حتما نمک دریا استفاده کنید اکثر نمکهای آشپزخونه دارای ید هستش که خیار شور و ترشی رو نرم میکنه
- ادویه ترشی شامل تخم گشنیز؛سیاه دانه تفت داده و گلپر هست
خواص لیمو ترش :
- لیموترش سرشار از ویتامین ث است یعنی در هر ۱۰۰ گرم لیمو ۵۰ میلی گرم ویتامین ث وجود دارد .
- همچنین حاوی کارو تنوئید می باشد و همین ها لیمو ترش را یک آنتی اکسیدان خیلی قوی می کند . به این ترتیب برای بیماران سرطانی و همین طور پیشگیری مفید است.
- برای آرامش اعصاب و همین طور برای حفاظت از مویرگ ها و کنترل فشار خون مؤثر است .
- لیمو ترش ضد عفونی کننده فوق العاده ای است و هنگام سرما خوردگی بسیار به کار می آید.
- لیمو سرد و خشک است اما زیره و سیاه دانه گرم خشک هستند.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی