دسته‌بندی نشده

جوجه کباب بی استخون

Imageمواد لازم :

گوشت مرغ 1250 گرم

آب ليموترش 2.5 فنجان

زعفران قدري

پاپريكا قدري

روغن زيتون 0.5 فنجان

جعفري شاخه اي قدری

قدري فلفل

نمك قدري

طرز تهيه :

خيلي ها دوست دارند که کباب جوجه با استخوان باشد ، ولي خيلي ها هم دوست دارند که بي استخوان باشد تا براحتي با کارد و چنگال خورده شود . بطور کلي براي انواع کباب جوجه بايد به خوبي نوع جوجه توجه داشت و بهتر است براي کباب از انواع جوجه خشک پر استفاده کرد و وزن آن بين يک کيلو تا 1.250 کيلو باشد .

قطعات سينه را از استخوان جدا مينمائيم و پوست آنرا ميگيريم استخوان ران و ماهيچه را نيز جدا ميکنيم و سسي از روغن زيتون آبليمو و نمک و فلفل و کمي آب پياز و زعفران حل شده در آبجوش آماده ميکنيم و قطعات گوشت را در اين سس مي خوابانيم بهتر است چند ساعت قبل از طبخ جوجه ها را اماده نمود و بعد به ترتيب زير آنرا به سيخ ميکشيم

قطعات سينه را از پهنا لوله ميکنيم و جدا به سيخ ميکشيم و قطعات ران و ماهيچه را هم از لوله کرده جدا به سيخ مي کشيم ، آتش يک نواخت ملايمي را آماده ميکنيم اول قطعات ران و ماهيچه را روي آتش ميگذاريم و گاهي پشت و رو ميکنيم کمي که برشته شد

قطعات سينه را ميگذاريم و گاهي با قلمو کره آبکرده به دو طرف سيخ ها ميدهيم و سيخ ها را بطور منظم بشکليکه قطعات سينه در رو قرار بگيرند در ديس ميکشيم و اطراف آنرا با پيازچه و تربچه که بشکل گل درست کرده ايم و خيار شور تزيين ميکنيم .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا