جوجه کباب بی استخون
مواد لازم :
گوشت مرغ 1250 گرم
آب ليموترش 2.5 فنجان
زعفران قدري
پاپريكا قدري
روغن زيتون 0.5 فنجان
جعفري شاخه اي قدری
قدري فلفل
نمك قدري
طرز تهيه :
خيلي ها دوست دارند که کباب جوجه با استخوان باشد ، ولي خيلي ها هم دوست دارند که بي استخوان باشد تا براحتي با کارد و چنگال خورده شود . بطور کلي براي انواع کباب جوجه بايد به خوبي نوع جوجه توجه داشت و بهتر است براي کباب از انواع جوجه خشک پر استفاده کرد و وزن آن بين يک کيلو تا 1.250 کيلو باشد .
قطعات سينه را از استخوان جدا مينمائيم و پوست آنرا ميگيريم استخوان ران و ماهيچه را نيز جدا ميکنيم و سسي از روغن زيتون آبليمو و نمک و فلفل و کمي آب پياز و زعفران حل شده در آبجوش آماده ميکنيم و قطعات گوشت را در اين سس مي خوابانيم بهتر است چند ساعت قبل از طبخ جوجه ها را اماده نمود و بعد به ترتيب زير آنرا به سيخ ميکشيم
قطعات سينه را از پهنا لوله ميکنيم و جدا به سيخ ميکشيم و قطعات ران و ماهيچه را هم از لوله کرده جدا به سيخ مي کشيم ، آتش يک نواخت ملايمي را آماده ميکنيم اول قطعات ران و ماهيچه را روي آتش ميگذاريم و گاهي پشت و رو ميکنيم کمي که برشته شد
قطعات سينه را ميگذاريم و گاهي با قلمو کره آبکرده به دو طرف سيخ ها ميدهيم و سيخ ها را بطور منظم بشکليکه قطعات سينه در رو قرار بگيرند در ديس ميکشيم و اطراف آنرا با پيازچه و تربچه که بشکل گل درست کرده ايم و خيار شور تزيين ميکنيم .