دسته‌بندی نشده

11 خاصیت شگفت انگیز خربزه تلخ و کدوی تلخ

خربزه تلخ و کدوی تلخ :

کشت خربزه تلخ در حال حاضر در هند است و به طور گسترده ای در آسیا و آفریقا و جزایر کارائیب کشت می شود.این میوه قبل از رسیدن کامل برداشت می شوندویژگی های برجسته این گیاه پوست زرد رنگ و طعم تلخ آن..در حوزه گیاه شناسی به خانواده Cucurbitaceae تعلق دارد.

به غیر از نام علمی آن، نامهای بسیاری نیز در زبانهای مختلف دارد مانند Ampalaya در فیلیپین، Cerasee در جامائیکا و Karila وجود دارد .

با این حال، اکثر مردم به راحتی طعم آن را افتضاح توصیف کرده اند.خربزه تلخ شکل و اندازه متفاوتی دارد.با وجود طعم تیز و تلخ آن ، خربزه تلخ در بسیاری از غذاهای آسیایی از جمله غذاهای چینی، ژاپنی و غربی وجود دارد.

علاوه بر این، خربزه تلخ به همان اندازه در طب گیاهی شایع است که مصرف آن در برنامه های آشپزی آسیایی. استفاده از خربزه تلخ در طب سنتی 600 سال پیش آغاز شده است. در حال حاضر، تحقیقات فارماکولوژیک و آزمایشات بالینی نشان داد که این میوه دارای چندین مزایای بهداشتی، به ویژه اثرات هیپوگلیسمی است.

خواص عجیب خربزه تلخ مدیریت قند خون و درمان دیابت، افزایش ایمنی بدن، کاهش خونریزی، کمک به تشدید بینایی، از بین بردن آسم، افزایش پوست و درمان بیماری پوست، نقش مهمی در جلوگیری از سرطان و کمک به درمان بیماری ایدز و تبخال می باشد. سایر خواص شامل کاهش میزان کلسترول، بهبود سلامت استخوان و تسریع در کاهش وزن و هضم خوب غذا است.

جدول ارزش غذایی خربزه تلخ و کدوی تلخ :

خصوصیت مقدار ارزش غذایی
در هر 100 گرم خربزه تلخ یا خمیر تلخ
کالری 17
کربوهیدرات 3.7 گرم
پروتئین 1 گرم 2٪ RDA
فیبر رژیمی 2.8 گرم 7٪ RDA
Folates 72 میکروگرم 18% RDA
نیاسین 0.400 میلی گرم %2.5 RDA
اسید پانتوتنیک 0.212 میلی گرم %4 RDA
پیریدوکسین 0.043 میلی گرم %3 RDA
ریبوفلاوین 0.040 میلی گرم RDA 3٪
تیامین 0.040 میلی گرم RDA 3.5٪
ویتامین A 471 IU 16٪ RDA
ویتامین C 84 میلی گرم RDA 140٪
پتاسیم 296 میلی گرم 6٪ RDA
کلسیم 19 میلی گرم 2٪ RDA
مس 0.034 میلی گرم 4٪ RDA
آهن 0.43 میلی گرم 5٪ RDA
منیزیم 17 میلی گرم 4٪ RDA
منگنز 0.089 میلی گرم 4٪ RDA
روی 0.80 میلی گرم 7٪ RDA
کاروتن بتا 190 میکروگرم
لوتئین زاکسنتین 170 میکروگرم

خواص خربزه تلخ و کدوی تلخ :


1.درمان دیابت :

خربزه تلخ درمان جایگزینی برای کاهش سطح قند خون در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 است.این میوه در واقع با داروهای ضد قند خون نیز برابر است.درواقع نوشیدن عصاره های خربزه تلخ یک روش معمول در مدیریت دیابت در کشورهای آسیایی است.

عناصر خاصی از خربزه تلخ، به ویژه پلیپپتید P، ترکیبات ساختاری شبیه به انسولین حیوانی دارند. ترکیب کلی فیتوکمیکال خربزه تلخ حاوی زعفران، ساپونین استروئیدی و آلکالوئیدها است. Charantin به طور خاص سنتز گلیکوژن را در سلول های کبدی و عضلانی افزایش می دهد.

2.تقویت سیستم ایمنی بدن :

خربزه تلخ در بهبود بیماری ها در سیستم ایمنی بدن بسیار موثر است و به کاهش عفونت بدن کمک می کند.خربزه تلخ حاوی آنتی اکسیدان های مفیدی است که در واقع مانند خط دفاعی برای جلوگیری از ویروس ها عمل می کند.یکصد گزم خربزه تلخ حاوی بیش از 80 میلی گرم ویتامین c است.

3.مفید برای بیماری های هموروئید :

خربزه تلخ دارای خواص ضد التهابی است و برای بیماری هموروئید مفید است. به می توانید ریشه های این گیاه را به طور موضعی به تورم وریدی بمالید تا درد را کاهش دهد و خونریزی را متوقف کند. شما همچنین می توانید زخم ها و سایر بیماری های پوستی را با استفاده از این سم زدایی درمان کنید.

4.خربزه تلخ مفید برای چشم :

خربزه تلخ به طور قابل ملاحظه ای شامل فلاونوئیدهای بهبود دهنده چشم، مانند α-کاروتن، β-کاروتن، لووتین و زاکسنتین است. این ترکیبات بینایی و بینایی شبانه را افزایش می دهد و همچنین دژنراسیون ماکولا را کاهش می دهد. این ترکیبات نقش مهمی در مبارزه با اثرات پیری، حذف رادیکال های آزاد اکسیژن و گونه های اکسیژن واکنشی دارند که ممکن است منجر به عوارض متعدد شود.

5.درمان برونشیت و آسم :

خربزه تلخ می تواند به کاهش علائم ناشی از برخی از بیماری های تنفسی مانند آسم، برونشیت و تب یونجه کمک کند. خربزه تلخ حاوی خواص ضد هیستامین، ضد التهابی و ضد ویروسی است که باعث می شود به عنوان مکمل ایده آل برای حفظ سلامتی باشد. همچنین باعث خواب آرام می شود.

6.مصرف خربزه تلخ به برخی از بیماری های پوستی کمک می کند :

طب سنتی چینی با استفاده از خربزه تلخ برای درمان بیماری های پوستی قرن ها مورد استفاده قرار گرفته است.

ترکیبات ضد قارچ و ضد باکتری موجود در خربزه تلخ، از عفونت های پوستی متعددی از قبیل کرم سلولی، کمر و حتی بیماری پسوریازیس جلوگیری می کند.

خواص خربزه تلخ

7. سلول های سرطانی را مهار می کند :

رادیکال های آزاد سلول های سالم را می کاهند و از بین می برند و باعث می شوند که پیری را تسریع کنند. خربزه تلخ غنی از آنتی اکسیدان هاست که به مبارزه با اثرات رادیکال آزاد و همچنین ایجاد دفاع قوی در برابر بیماری های رایج می پردازد.

مطالعات بالینی اخیر و مطالعات دارویی نشان می دهد که ارتباط بین مصرف خربزه تلخ و کاهش تومور در افراد مبتلا به سرطان سینه، گردن رحم و پروستات وجود دارد.تحقیقات زیادی در مورد نقش آن در پیشگیری از سرطان صورت گرفته است که امیدوار کننده است.

8.به بیماری تبخال و ایدز کمک می کند :

یک آزمایش آزمایشگاهی که در مجله پزشکی Naturopathic منتشر شد، نشان می دهد که ترکیب فیتوشیمیایی خربزه تلخ از فعالیت ویروس نقص ایمنی انسان جلوگیری می کند. خربزه تلخ حاوی اثرات افزایشی در ترکیب با درمان ایدز است.

به همین ترتیب، مطالعات اولیه نشان می دهد که خربزه تلخ با خواص ضد ویروسی آن، بیماران مبتلا به ویروس هرپس سیمپلکس 1 (HSV-1) را درمان می کند و از گسترش پلاک های هرپسیم به افراد دیگر جلوگیری می کند.

9. کاهش سطح کلسترول :

خربزه تلخ نیز به طور گسترده ای برای کمک به کاهش سطح کلسترول های بد است که به نوبه خود مانع از ایجاد پلاک آترواسکلروز در دیواره شریانی می شود. شريان هاي ريخته گري خطر ابتلا به حمله قلبی، بيماري قلبي و سکته را کاهش مي دهند.

10. برای سلامت استخوان و بهبود زخم مفید است :

همچنین غنی از ویتامین K است که نقش مهمی در تنظیم لخته شدن خون طبیعی است. ویتامین K همچنین در توزیع کلسیم در سراسر بدن کمک می کند؛ بنابراین، افزایش تراکم استخوان و کاهش خطر ابتلا به شکستگی استخوان را کاهش می دهد. افراد مبتلا به پوکی استخوان باید غذاهای غنی از ویتامین K مانند خربزه تلخ مصرف کنند.

11. ترویج هضم خوب و کاهش وزن :

خربزه تلخ فقط 17 کالری دارد اگرچه کالری آن کم است، دارای فیبر غذایی، ویتامین ها و مواد معدنی بسیار بالایی است. فیبرهای غذایی باعث هضم سالم غذا و تحرکات روده شده و از یبوست جلوگیری می کند..
به همین ترتیب، میزان قابل توجهی از آن باعث افزایش جذب گلوکز و سنتز گلیکوژن می شود که به نوبه خود به کاهش اضافه وزن در کاهش سلول های چربی کمک می کند.

divider

بیشتر بخوانید :

خواص بی نظیر و معجزه آسای میوه پاپایا (خربزه درختی)

علائم حساسیت و آلرژی به ملون و خربزه و درمان این عارضه در طب سنتی

خواص درمانی و بی نظیر خربزه+عوارض مصرف زیاد این میوه

مربای پوست خربزه

کاربر گرامی اگر نظر و پیشنهادی در این زمینه دارید لطفا دیدگاه خود در زیر همین صفحه با ما و دیگران کاربران مجله دلگرم به اشتراک بگذارید .

ترجمه و گردآوری توسط مجله دلگرم

معصومه راهی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا