دسته‌بندی نشده

۳ روش پرطرفدار جهت تهیه کورن داگ خانگی + عکس

طرز تهیه و دستور پخت کورن داگ خوشمزه در خانه

برخی دست‌فروشان یا رستوران‌ها کورن داگ‌های خود را درست پس از سفارش مشتری سرخ کرده و به او تحویل می‌دهند. این محصول همچنین به‌صورت منجمد در تقریباً تمامی سوپرمارکت‌های آمریکای شمالی فروخته می‌شود.

کورن داگ را می‌توان به‌صورت ساده و یا همراه با چاشنی‌های گوناگونی همچون سس کچاپ، خردل و مایونز میل نمود. با دلگرم همراه شوید.

آموزش طرز تهیه کورن داگ و اصول پخت کورن داگ مخصوص و خوشمزه

روش اول : طرز تهیه سوسیس چوبی(کورن داگ)

مواد لازم:

  • شیر ۲۴۵ گرم
  • آرد ذرت ۲۳۰ گرم(زرد رنگ)
  • آرد ۱۲۵ گرم و کمی اضافه در حد یکی دو قاشق غذاخوری
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر ۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری
  • سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • روغن کنجد ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک به مبزان لازم
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم
  • سوسیس هات داگ ۸ عدد
  • سیخ چوبی ۸ عدد

طرز تهیه سوسیس چوبی(کورن داگ)

  1. آرد ذرت شکر بیکینگ پودر خردل و ۲/۱ قاشق چایخوری نمک را در ظرفی مخلوط کنید .در ظرفی دیگر شیر روغن کنجد و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید و به مخلوط قبلی بیفزایید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند .
  2. خمیر را در لیوان بلندی ریخته کنار بگذارید.
  3. تابه گود بلندی را انتخاب کنید روغن سرخ کردنی را تا ارتفاعی که به بلندی سوسیس ها باشد در آن بریزید و داغ کنید تا درجه حرارت روغن به ۱۸۰ درجه سانتیگراد برسد .
  4. سوسیس ها را در سیخ چوبی فرو کنید آرد اضافه را در بشقاب مسطحی ریخته سوسیس ها را در آن زده سپس در خمیر بزنید و در روغن داغ بگذارید تا زمانی که روی آن طلائی شود .
  5. سپس از روغن خارج نموده روی حوله کاغذی گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود .نوش جان.

نکته :توجه کنید که آرد ذرت زرد رنگ است و با نشاسته ذرت که سفید میباشد متفاوت است.

۳ روش پرطرفدار جهت تهیه کورن داگ خانگی + عکس


روش دوم : طرز تهیه ی کورن داگ ساده و پنیری

مواد اولیه :

  • آرد ذرت زرد : یک فنجان
  • آرد : یک فنجان
  • نمک : ۱/۴ قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر : چهار قاشق چای خوری
  • شیر یا آب : یک فنجان
  • تخم مرغ : ۲ عدد
  • هات داگ : به میزان لازم
  • پنیر بستگی به سلیقه خودتان مثل پنیر چدار، گودا
  • روغن کانولا یا روغن گیاهی برای سرخ کردن
  • سس قرمز و خردل برای چاشنی
  • سیخ چوبی

طرز تهیه کورن داگ ساده و پنیری

  1. ابتدا تمام مواد خشک را با هم مخلوط مینماییم.
  2. تخم مرغ ها را به مواد خشک اضافه میکنیم.
  3. آب و یا شیر را نیز اضافه میکنیم.
  4. مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم تا یک خمیر رقیق و یکدست حاصل شود.
  5. سوسیس های آماده را در مخلوط فرو برده و سرخ میکنیم.
  6. غلظت مخلوط باید مانند تصویر بالا باشد. برای اینکه کار آغشته نمودن به راحتی انجام شود میتوانیم مخلوط را در یک ظرف عمیق بریزیم تا راحت تر بتوانیم سوسیس ها را درون آن فرو برده و آغشته کنیم.
  7. سوسیس های سرخ شده را روی حوله کاغذی قرار می دهیم تا روغن اضافه آن گرفته شود.
  8. تمام مراحل بالا را برای پنیرها نیز تکرار میکنیم.

۳ روش پرطرفدار جهت تهیه کورن داگ خانگی + عکس


روش سوم : طرز تهیه کورن داگ سیب زمینی

مواد لازم :

  • هات داگ 4 الی 6 عدد
  • سیب زمینی خلالی نیمه سرخ شده 250 گرم
  • روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
  • آرد ذرت 1 پیمانه
  • آرد سفید 1.5 پیمانه
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آب 1 پیمانه
  • نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه کورن داگ سیب زمینی

  1. سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید، سپس با کمی آب، آن را نیم‌پز کنید.
  2. آرد ذرت، آرد سفید، نمک و فلفل را در کاسه‌ای مخلوط کنید و سپس آب و تخم مرغ را به آن اضافه کرده تا مایه خمیری یکدستی حاصل شود.
  3. هات داگ‌ها را سیخ زده و سپس به مایه خمیری آغشته کنید، سپس خلال‌های سیب زمینی را روی آن بچسبانید، به‌طوری که همه قسمت‌های هات داگ با خلال سیب زمینی پوشانده شود.
  4. در یک قابلمه یا تابه تا ارتفاع ۵ الی ۸ سانتیمتر روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود.
  5. هات داگ‌ها را در روغن سرخ کنید و سپس روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.
  6. پیش‌غذای خوشمزه خود را همراه با سس دلخواه سرو کنید.

۳ روش پرطرفدار جهت تهیه کورن داگ خانگی + عکس


بیشتر بخوانید :

روش تهیه کاسرول سوسیس یک میان وعده خوشمزه

طرز تهیه ساندویچ مرغ + قارچ خوشمزه در منزل

آموزش طبخ ۶ غذا ساده و خوشمزه با سوسیس + عکس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا