دسته‌بندی نشده

۳ روش برای گرم نگه داشتن غذا به روش غیر مستقیم

روش های ساده و کاربردی گرم نگه داشتن غذا

خیلی کم پیش می آید هنگام مهمانی دادن، غذا در زمان حضور مهمان و جلوی آن ها طبخ شود. بنابراین معمولا اکثر غذاها قبل از ورود مهمان ها طبخ شده، مخصوصا غذای اصلی، خورشت ها و سوپ ها. اما سوالی که پیش می آید این است که گرم کردن مستقیم غذا معمولا در شکل ظاهری و طعم غذا اندکی تغییر ایجاد میکند، چکار کنیم که غذا همانطور تازه و با طعم اصیل برای مهمان ها سرو شود.

راه حل این موضوع استفاده از روش های گرم کردن غیر مستقیم میباشد. ما در این مطلب از سری مطالب روش های خانه داری، چند روش برای گرم کردن غذا به روش غیر مستقیم را به شما آموزش میدهیم :

روش های ساده و کاربردی گرم نگه داشتن غذا

چگونه تا رسیدن مهمان ها غذا را گرم نگه داریم؟

۱- روش اول

غذا را در یک ماهیتابه نسبتا گود بریزید و یک قابلمه یا ماهیتابه بزرگتر از ظرف غذا بردارید و داخل آن را آب بریزید و روی شعله گاز بگذارید حالا ماهیتابه دارای غذا را با در پوش داخل ماهیتابه دارای آب بگذارید و شعله را کم کنید. یادتان نرود که آب باید کم باشد تا داخل ظرف غذا نفوذ نکند. اینگونه به طور غیر مستقیم غذای شما گرم خواهد ماند.

چگونه تا رسیدن مهمان ها غذا را گرم نگه داریم؟

۲– روش دوم

از آرام پز برای گرم نگه داشتن غذایتان استفاده کنید. غذا را داخل محفظه ی فلزی آرام پز بگذارید و درجه ی آرام پز را روی کمترین درجه قرار دهید تا کم کم گرم بماند. یادتان نرود که درب آرام پز را بگذارید تا آب غذا بخار نشود.

حتماً بخوانید:

۳- روش سوم

مانند روش اول غذا را داخل یک مایتابه نسبتا گود بریزید و یک ماهیتابه دیگر بردارید و داخل آن آب بریزید ماهیتابه حاوی آب را داخل فر با کمترین حرارت گذاشته و ماهیتابه غذا را همراه با درپوش داخل آن بگذارید. حواستان باشد که چک کنید تا آب ماهیتابه تمام نشود. تمام که شد، دوباره آب بریزید.

چگونه تا رسیدن مهمان ها غذا را گرم نگه داریم؟

نکته : در تمامی روش های بالا یادتان نرود که در طولانی مدت، هر از چند گاهی غذا را هم بزنید تا ته نگیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا