دسته‌بندی نشده

۲ مرحله جهت پاک کردن لکه حنا از لباس و پوست

چگونه حنا را از پوست یا لباس پاک کنیم؟

ممکن است هنگام مراسم حنابندان به لباس تان حنا بریزد و موجب لکه هایی روی لباس تان شود.

هر چند که گفته شد که پاک کردن رنگ حنا از روی لباس کاری بسیار سخت است اما با روش های زیر از مقاله دلگرم می توانید رنگ حنا را از روی لباس پاک کنید.

پاک کردن لکه حنا از لباس : از بین بردن لکه حنا از پارچه

هر چه سریعتر برای تمیز کردن لکه ی حنا از روی لباس اقدام کنید

مراحل پاک کردن حنا از روی لباس

زمانیکه قدری حنا هندی و یا دیگر حناهای موجود در بازار بر روی پارچه ای ریخته شد به سرعت الزامی است تا حنا از روی لباس و تمامی تار و پود الیاف برداشته شده و محل مورد نظر شسته شود.

به دلیل آن که هر اندازه حنا بیشتر روی لباس باقی بماند رنگ تیره تری را از خود به پارچه پس خواهد داد در نتیجه پاک کردن رنگ حنا دشوار تر خواهد شد. و مراحل پاکسازی در مدت زمان بیشتری طول می کشد.

بهترین روش از بین بردن لکه حنا از روی لباس

  1. هر چه سریعتر برای تمیز کردن لکه ی حنا از روی لباس اقدام کنید. چنانچه حنا روی پارچه خشک شود تمیز کردن آن هم دشوار تر می شود.
  2. سریعا روی محل یک پارچه ی نرم که آب گیری خوبی دارد بگذارید. اصلاً پارچه را روی حنا تکان ندهید برای این که رنگ حنا بیش تر پخش می شود. می توانید از حوله ی کاغذی هم استفاده کنید و از پخش شدن رنگ حنا جلوگیری کنید.
  3. بعد از پاک کردن حنا از روی پارچه تنها چیزی که بر روی الیاف پارچه باقی مانده است تنها رنگ حنا می باشد که بهتر است بدون هیچ وقفه ای مقداری پودر ماشین لباسشویی که قدرت بالاتری در شویندگی نسبت به دیگر پودرها دارد
  4. روی محل لکه شده ریخته و با یک مسواک خیس شده محل را به خوبی به پودر ماشین لباسشویی آغشته نمایید تا به طور کامل در تار و پود پارچه نفوذ کند و کار کردن با مسواک و پودر ماشین لباسشویی را آنقدر ادامه دهید تا دیگر هیچ لکه ای از حنا بر روی لباس باقی نماند.
  5. پارچه را با آب سرد آبکشی کنید. از آب گرم استفاده نکنید برای این که سبب می شود لکه روی پارچه باقی بماند.
  6. در صورتی که لکه از روی پارچه پاک نشد آن را با سرکه بشوئید. برای این کار اندکی سرکه روی لکه بریزید و اجازه دهید به مدت یک ساعت روی لباس بماند. بعد از آن پارچه را مجددا با پودر لباسشویی بشوئید و با آب سرد آبکشی کنید.

۲ مرحله جهت پاک کردن لکه حنا از لباس و پوست

از بین بردن رنگ حنا روی لباس به کمک نوشابه

در مورد لکه های بسیاری مثل لکه چربی و یا خون و یا حتی لکه هایی که از ریختن حنا هندی روی لباس باقی مانده است استفاده از نوشابه ی رنگ مشکی می تواند کارایی بسیار زیادی داشته باشد.

به این صورت که سریعا حنا را از روی لباس برداشته و محل به وسیله پارچه ای نم گیر و نرم محل را خشک کنید بعد در چند مرحله می توان نوشابه را روی محل لکه زده ریخته و سریعا شسته شود توجه کنید که باقی ماندن نوشابه روی الیاف پارچه به طوری است که خود نوشابه باعث ایجاد لکه می شود.

چگونه حنا را از پوست دست یا لباس پاک کنیم؟

یکی از مراسم رایج در ایران و مناطق شرق جهان جشن حنا گذاری میباشد که جز مراسم های بسیار جالب و محبوب در ایران است.

معمولا عروس سبدی از حنا در دست دارد و آنرا به مهمانان تعارف میکند و مهمانان قطعه ی کوچکی از ان را روی دستانشان میگذارند . پس از مراسم معمولا روی فرش ،لباس و …حتما حنا ریخته شده و مالیده میشود.

اما اکثرا افراد برایشان این مسئله است که ابتدا چگونه پس از پایان مراسم حنا را از دستشان چگونه پاک کنند؟و یا سوال دارند لباس را چگونه بشویند و قالیشویی را به چه طریقی انجام دهند؟

نحوه حذف حنا از روی پوست

مواد مورد نیاز:

  • روغن زیتون
  • نمک
  • پنبه
  • صابون
  • آب

روش اول :

  1. در ابتدای کار روغن زیتون و نمک را ترکیب کرده (باتوجه به مقدار روغن زیتون نمک را اضافه کنید) و این ترکیب را در کاسه ای بریزید.
  2. پنبه را بردارید و به این ترکب آغشته کنید و روی قسمتهایی از دست که حنایی است بکشید.
  3. و سپس دستانتان را با دقت با آب و صابون کاملا شستشو دهید.
  4. برای اینکه حنا به طور کامل پاک گردد باید 2تا3 بار شستشو را انجام دهید و قسمتهایی از دست که حنا بیشتر تجمع کرده باشد به نسبت باید بیشتر شسته شود.

روش دوم:

مواد مورد نیاز:

  • لیمو شیرین
  • پنبه
  • پارچه
  • صابون
  • آب
  • پودر سودا

مراحل کار :

  1. در ابتدا یک کاسه را برداشته و سپس مقداری لیمو شیرین در آن ریخته و سپس 2قاشق چای خوری پودر سودا در آن بریزید و کاملا مخلوط کنید.
  2. سپس پنبه را به این ترکیب آغشته کنید و روی قسمتهای حنایی بکشید و کاملا مالش دهید.طوری پنبه را بکشید که کاملا پوست خیس نگردد و فقط مرطوب شود.
  3. بگذارید چند لحظه زمان بگذرد و دستانتان خشک شود و دوباره مراحل را تکرار کنید تا پاک شدن کامل این اثرات.
  4. در آخر دوباره با صابون قسمت مورد نظر را کامل شستشو دهید و با پارچه ای خشک کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا