دسته‌بندی نشده

۲ روش برای تهیه دسر کرم کاستارد در منزل

طرز تهیه کرم کاسترد با پودر کاسترد

کرم کاسترد یا کاستارد نوعی کرم ساده و خوشمزه است که به عنوان دسر یا میان وعده مصرف میشود. برای تهیه کرم کاسترد به پودر کاسترد و شیر نیاز است. با دلگرم همراه شوید .

دستور پخت کرم کاستارد سالم و مقوی

1 – دستور تهیه کاسترد میوه ای

مواد لازم برای کاستارد میوه :

  • پودر کاسترد : 50 گرم
  • شیر : 750 میلی لیتر
  • شکر : 75 گرم
  • میوه شامل موز، توت فرنگی، سیب، انگور، پرتقال، یا هر نوع میوه ای که دوست دارید.

طرز تهیه کاسترد میوه :

در یک قابلمه بزرگ 3/4 شیر که حدود 500 تا 550 میلی لیتر است را ریخته و بر روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم بزنید.

در کاسه کوچکی باقی مانده شیر را ریخته و پودر کاسترد را به آن افزدوه و به خوبی باهم مخلوط کرده تا یکدست شود و در آن توده و گلوله ای وجود نداشته باشد و آن را کنار بگذارید.

زمانی که شیر به اندازه کافی گرم شد، شکر را به آن اضافه کنید، حرارت را زیاد کرده و به مدت 10 تا 15 دقیقه هم بزنید.

سپس حرارت را کم کرده و یا آن را از روی حرارت بردارید، مخلوط شیر و پودر کاسترد را به قابلمه اضافه کنید و مدام آن را هم بزنید.

دوباره قابلمه را روی حرارت گذاشته و به مدت 10 دقیقه دیگر مدام هم بزنید تا مایه کاسترد غلیظ شود.

حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید به دمای اتاق برسد سپس مایه کاسترد را درون یخچال به مدت 5 تا 6 ساعت گذاشته تا سرد و خنک شود.

همه میوه ها را خرد کرده و در ظرفی که می خواهید کاسترد را سرو کنید بریزید، سپس مایه کاسترد را بر روی میوه ها بریزید و آن را سرو کنید.

در طرز تهیه کاسترد میوه، میوه ها را 10 تا 15 دقیقه قبل از سرو به مایه کاسترد اضافه کنید زیرا اگر زودتر اضافه کنید میوه ها در مایه کاسترد آب می اندازند و کاسترود بد فرم و آبکی می گردد.

در همه ی کاستردها میزان شکر و شیرینی کاسترد را با توجه به ذائقه خود می توانید تغییر دهید.

2 – کاسترد ساده

مواد لازم برای تهیه کاستارد ساده

  • پودر کاستر 4قاشق غذا خوری
  • شیر 4 لیوان
  • شکر 5-6 قاشق غذا خوری

طرز تهیه کاستارد ساده

  1. پودر کاستارد را در یک لیوان شیر سرد خوب حل می کنیم.
  2. ۳ لیوان بقیه شیر را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود شکر را اضافه میکنیم و سپس پودر حل شده در شیر سرد را کم کم داخل شیر داغ می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود
  3. وقتی کرم از داغی افتاد آن را در ظرف می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا سرد شود.
  4. برای تزیین آن می توان از شکلات، میوه ها و یک لایه ژله استفاده کرد.

بیشتر بخوانید :

آموزش دسر ماست و نارنگی خوشمزه و دوست داشتنی برای کودکان

طرز تهیه دسر لبو متفاوت و خوشمزه ویژه مهمانی ها + فواید چغندر

طرز تهیه دسر کرم نسکافه شیک و خوشمزه

آموزش طرز تهیه دسر خوشمزه بوراتوس مرحله به مرحله

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا